Раніше господині часто готували котлети по-турецьки – з додаванням мінералки. Нині цей рецепт призабувся, передають Патріоти України.
Мінеральну воду додають до фаршу для котлет, щоб розкрити смакові якості м’яса.
Турецькі господині від душі кладуть у фарш спеції, а м’ясо з мінералкою краще вбирає їхній аромат.
Мінералку також додають у сухий та твердий фарш, щоб розм’якшити його, зробити більш соковитим.
М’ясний сік так і бризкає з котлет, приготованих на мінеральній воді.
Приготування
Змішайте кілька видів м’яса. Наприклад, свинину та яловичину або свинину з куркою та індичкою. Можна брати яловичину та баранину.
Подрібніть цибулю, додайте у фарш перець, спеції та батон, розмочений у воді.
Головне, на цьому етапі фарш поки що не солити. Сіль потрібно додати пізніше.
Тепер у фарш потрібно додати крижану мінеральну газовану воду. На кілограм фаршу достатньо 150 мілілітрів.
Фарш потрібно добре вимісити, відбити, а потім залишити у холодильнику на півгодини.
Потім у фарш додають цибулю та сіль, перемішують і починають смажити котлети до появи апетитної скоринки.
Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять дуже соковитими.
Смачного!
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...
Ідея про те, що певні дні тижня більш "небезпечні", має більше коріння в спостереженнях, фольклорі та статистичних аналізах, ніж у чітких наукових доказах. Проте деякі дослідження і спостереження виділяють такі дні, передають Патріоти України.