Виявляється, яєчні жовтки відіграють важливу роль - вони роблять пюре шовковистим та ніжним. Улюблений гарнір перетворюється на справжній кулінарний витвір мистецтва — однорідний, повітряний і дуже ніжний смак, передають Патріоти України.
Якщо картопляне пюре спочатку було скромним кольором, куряче яйце виправить це. Воно здатне надати гарніру гарного, апетитного кольору.
Куряче яйце слід додавати в пюре не відразу після приготування, а коли воно трохи охолоне — в іншому випадку у вас вийдуть яєчні пластівці. Не забудьте промити ретельно шкаралупу яйця під проточною водою перед додаванням. Помнете, що на один кілограм картоплі достатньо одного яйця. Саме завдяки цій хитрощі ваше картопляне пюре проситимуть часто. Спробуйте - і переконайтеся самі.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...