А ви це знали? Навіщо додавати у картопляне пюре яйце

Виявляється, яєчні жовтки відіграють важливу роль - вони роблять пюре шовковистим та ніжним. Улюблений гарнір перетворюється на справжній кулінарний витвір мистецтва — однорідний, повітряний і дуже ніжний смак, передають Патріоти України.

Якщо картопляне пюре спочатку було скромним кольором, куряче яйце виправить це. Воно здатне надати гарніру гарного, апетитного кольору.

Коли краще додавати куряче яйце у пюре

Куряче яйце слід додавати в пюре не відразу після приготування, а коли воно трохи охолоне — в іншому випадку у вас вийдуть яєчні пластівці. Не забудьте промити ретельно шкаралупу яйця під проточною водою перед додаванням. Помнете, що на один кілограм картоплі достатньо одного яйця. Саме завдяки цій хитрощі ваше картопляне пюре проситимуть часто. Спробуйте - і переконайтеся самі.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...