Одна з улюблених страв в багатьох родинах українців - котлети. Щоб приготувати їх смачними господині з часом мають свій перевірений особливий рецепт, передають Патріоти України.
Які незвичайні інгредієнти можна додавати до фаршу, щоб котлети вийшли пишними?
Найчастіше у фарш для котлет додають батон, розмочений у молоці, терту картоплю, манку або якусь крупу. Мало хто знає, що є інші способи зробити фарш щільним, щоб він не розвалювався і не прилипав до сковорідки.
Загустити фарш можна за допомогою подрібненої у блендері кукурудзи. Кукурудзяні зерна перед використанням слід охолодити. Не рекомендується додавати до фаршу кукурудзу солодких сортів.
Щодо пропорцій, то кукурудзи має бути не більше 100 грамів на 1 кілограм фаршу. Подрібнені гриби або гарбуз замінять батон в котлетах і зроблять їх смак незвичайним.
Гриби потрібно подрібнити і залишити на годину, щоб вони набрякли. Потім їх можна додавати у фарш. Гарбуз у фарш потрібно додавати запечений. Якщо грибів у фарші має бути не більше 50 грамів, то гарбуза можна додати трохи більше.
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...
Приготування домашньої випічки – це справжнє мистецтво, яке вимагає уваги до деталей та дотримання певних правил. Однак, навіть досвідчені господині іноді стикаються з проблемою, коли булочки чи пироги виходять сухими та крихкими, передають Патріоти Ук...