
Господині по-різному забезпечують соковитість котлет, передають Патріоти України.
Зазвичай використовуються такі додаткові інгредієнти, як м’якуш батона, манна крупа, картопля або пластівці.
Однак досвідчені кулінари знають про нестандартний спосіб, який дивує багатьох новачків.
Так, у фарш додається лід. Саме він і робить страву неймовірно соковитою.
Рецепт котлет з крижаною крихтою
За кілька годин до початку приготування котлет у морозильну камеру слід поставити наповнену водою форму для льоду.
Безпосереднє створення страви починається з прокручування півкіло змішаного фаршу (яловичина та свинина) через м’ясорубку.
Далі на сковороді слід розігріти кілька шматочків батона. Як тільки почала з’являтися скоринка, хлібобулочний виріб слід забрати зі сковороди. Корочка зрізається.
Хрумкий хліб потрібно відправити на кілька хвилин у воду чи молоко.
Тепер на сковорідці потрібно обсмажити 150 г цибулі.
Далі в окремій ємності змішуються м’ясний, хлібний та цибульний інгредієнти.
На наступному етапі слід подрібнити у кухонному комбайні лід. Заморожена вода має перетворитися на крихту. Вона й вирушає у фарш.
Тепер з цієї м’ясної основи можна ліпити котлети, обваляти їх у борошні та відправляти на розпечену сковороду.
Вийде страва, яка буде відрізнятися м’якістю, ніжністю і соковитістю.
Для багатьох людей перевірка смартфона стала автоматичною звичкою, майже як дихання. Люди тягнуться до телефона десятки разів на день, часто навіть не усвідомлюючи цього, передають Патріоти України. Але дослідження показують: саме частота таких "переві...
Жирні відкладення на кухонних шафах з'являються швидше, ніж ви думаєте. Пара, що піднімається від каструль, бризки олії та частинки жиру, що переносяться повітрям, осідають на фасадах шаф, роблячи їх липкими, тьмяними та важкими для очищення, передають...