Господині по-різному забезпечують соковитість котлет, передають Патріоти України.
Зазвичай використовуються такі додаткові інгредієнти, як м’якуш батона, манна крупа, картопля або пластівці.
Однак досвідчені кулінари знають про нестандартний спосіб, який дивує багатьох новачків.
Так, у фарш додається лід. Саме він і робить страву неймовірно соковитою.
Рецепт котлет з крижаною крихтою
За кілька годин до початку приготування котлет у морозильну камеру слід поставити наповнену водою форму для льоду.
Безпосереднє створення страви починається з прокручування півкіло змішаного фаршу (яловичина та свинина) через м’ясорубку.
Далі на сковороді слід розігріти кілька шматочків батона. Як тільки почала з’являтися скоринка, хлібобулочний виріб слід забрати зі сковороди. Корочка зрізається.
Хрумкий хліб потрібно відправити на кілька хвилин у воду чи молоко.
Тепер на сковорідці потрібно обсмажити 150 г цибулі.
Далі в окремій ємності змішуються м’ясний, хлібний та цибульний інгредієнти.
На наступному етапі слід подрібнити у кухонному комбайні лід. Заморожена вода має перетворитися на крихту. Вона й вирушає у фарш.
Тепер з цієї м’ясної основи можна ліпити котлети, обваляти їх у борошні та відправляти на розпечену сковороду.
Вийде страва, яка буде відрізнятися м’якістю, ніжністю і соковитістю.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...