Господині по-різному забезпечують соковитість котлет, передають Патріоти України.
Зазвичай використовуються такі додаткові інгредієнти, як м’якуш батона, манна крупа, картопля або пластівці.
Однак досвідчені кулінари знають про нестандартний спосіб, який дивує багатьох новачків.
Так, у фарш додається лід. Саме він і робить страву неймовірно соковитою.
Рецепт котлет з крижаною крихтою
За кілька годин до початку приготування котлет у морозильну камеру слід поставити наповнену водою форму для льоду.
Безпосереднє створення страви починається з прокручування півкіло змішаного фаршу (яловичина та свинина) через м’ясорубку.
Далі на сковороді слід розігріти кілька шматочків батона. Як тільки почала з’являтися скоринка, хлібобулочний виріб слід забрати зі сковороди. Корочка зрізається.
Хрумкий хліб потрібно відправити на кілька хвилин у воду чи молоко.
Тепер на сковорідці потрібно обсмажити 150 г цибулі.
Далі в окремій ємності змішуються м’ясний, хлібний та цибульний інгредієнти.
На наступному етапі слід подрібнити у кухонному комбайні лід. Заморожена вода має перетворитися на крихту. Вона й вирушає у фарш.
Тепер з цієї м’ясної основи можна ліпити котлети, обваляти їх у борошні та відправляти на розпечену сковороду.
Вийде страва, яка буде відрізнятися м’якістю, ніжністю і соковитістю.
Всі ми чули про нумерологію та її здатність впливати на наше життя. Але чи знаєте ви, що деякі дати народження мають особливу енергетику, яка привертає удачу, фінансовий успіх і гармонію в житті? Ми розкриємо найщасливіші дати народження, які допоможут...
Якщо ваша собака не слухається, проявляє агресію або не хоче з вами контактувати - можливо, справа не у характері, а у відсутності взаємодії. Австралійський кінолог Джеймі, відомий у TikTok як Jamie The Dog Trainer, розповів, як простий щоденний ритуал...