Відварена картопля – універсальний гарнір, який підійде до будь-яких салатів та м’ясних страв. Особливо смачним виходить молодий коренеплід. Достатньо присипати його зеленню та додати на тарілку свіжі овочі, щоб усі домочадці попросили добавки, передають Патріоти України.
Що стосується торішніх плодів, то при знанні деяких хитрощів можна без проблем отримати ніжний, ароматний і смачний гарнір.
Спочатку картоплю треба помити і залити водою на 2 години. Це трохи «омолодить» коренеплід.
Потім овочі треба почистити та відправити в каструлю. Як тільки вміст почне кипіти, то в ємність слід додати кілька додаткових компонентів, які покращать смакові особливості старих бульб.
Йдеться про цукор та лимонний сік. Останній інгредієнт не дасть страві потемніти.
Для однієї середньої каструлі потрібно взяти 2 шматочки цукру чи кілька ложок цукрового піску, і ще чайну ложку соку лимона.
Досвідчені городники знають, що успішне вирощування овочів залежить не лише від якісного насіння, поливу чи підживлення. Одним із ключових факторів, про який часто забувають початківці, є правильне поєднання рослин на грядках, передають Патріоти Україн...
Одна зі звичок, яка може збільшити рахунки за електроенергію, це залишати певну побутову техніку ввімкненою в режимі очікування. Певні пристрої вдома є більш "енергопотребними", ніж інші, і можуть споживати багато енергії, якщо ви забудете їх вимкнути....