А ви це знали? Навіщо досвідчені господині кладуть чайні пакетики у взуття - хитрий трюк

Взуття, яке ми носимо щодня, може втрачати свіжість та накопичувати неприємні запахи. На щастя, існує простий лайфхак, який допоможе позбутися цієї проблеми, передають Патріоти України.

У більшості з нас чайні пакетики асоціюються з заспокійливою паузою вдень, коли ми сідаємо, щоб насолодитися гарячим напоєм. Однак виданняІnformacion поділилося корисним та неочікуваним методом їх використання.

Чайні пакетики, які зазвичай викидаються після заварювання чаю, мають безліч корисних застосувань. Вони стануть екологічною та ефективною альтернативою для розв’язання дрібних побутових проблем. До прикладу, можна зменшити темні кола, накладаючи їх на очі або зробити натуральне добриво для рослин.

Однак найпопулярніший метод використання чайних пакетиків не за прямим призначенням – це дезодорація взуття.

Чайні пакетики, завдяки своїм абсорбуючим властивостям, діють як натуральні дезодоранти. Вони допоможуть усунути будь-який неприємний запах зі взуття.

Для цього потрібно помістити в нього сухий пакетик чаю та залишити на ніч. Він поглине вологу, яка часто є живильним середовищем для бактерій, які і викликають неприємний запах. Завдяки цьому лайфхаку ваші улюблені кросівки будуть набагато свіжішими.

Наступного разу, коли ви насолоджуватиметеся чашкою чаю, двічі подумайте, перш ніж викинути чайний пакетик. Можливо, він стане рішенням, яке ви так довго шукали.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...