У досвідчених господинь завжди лежить у холодильнику кілька брусочків крейди. Вони, звичайно ж, не призначені для вживання в їжу, але виконують іншу дуже важливу функцію, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
То для чого ж на полицях холодильника залишають крейду? Експерти розкрили секрет. Річ у тім, що крейда здатна швидко вбирати неприємні запахи. Адже вони можуть з'явитися в будь-який момент, навіть якщо випадково трапиться протікання в контейнері або хтось прибере в холодильник продукт зі специфічним ароматом.
У таких неприємних ситуаціях врятує саме крейда. Якщо в холодильнику є кілька брусочків, смердючому запаху не бувати.
Експерти рекомендують покласти крейду в холодильник одразу після того, як ви помиєте пристрій оцтом і приберете всі продукти, що зберігаються без упаковки.
Крім того, крейда не тільки "збере" вже наявний запах, а й запобіжить появі нового, тому можна не прибирати її з холодильника через деякий час. Із завданням "поглинання" неприємних запахів також впораються сіль і хліб.
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...