У досвідчених господинь завжди лежить у холодильнику кілька брусочків крейди. Вони, звичайно ж, не призначені для вживання в їжу, але виконують іншу дуже важливу функцію, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
То для чого ж на полицях холодильника залишають крейду? Експерти розкрили секрет. Річ у тім, що крейда здатна швидко вбирати неприємні запахи. Адже вони можуть з'явитися в будь-який момент, навіть якщо випадково трапиться протікання в контейнері або хтось прибере в холодильник продукт зі специфічним ароматом.
У таких неприємних ситуаціях врятує саме крейда. Якщо в холодильнику є кілька брусочків, смердючому запаху не бувати.
Експерти рекомендують покласти крейду в холодильник одразу після того, як ви помиєте пристрій оцтом і приберете всі продукти, що зберігаються без упаковки.
Крім того, крейда не тільки "збере" вже наявний запах, а й запобіжить появі нового, тому можна не прибирати її з холодильника через деякий час. Із завданням "поглинання" неприємних запахів також впораються сіль і хліб.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...