Цибуля - дуже поширений овоч, який часто використовують, як приправу. Господині її додають майже в усі страви, адже вона надає приємний та пікантний смак. А цибулевий суп взагалі - вінець французької кухні, передають Патріоти України.
Багато хто не любить цю рослину через специфічний смак та печіння, але це не біда. Є дуже простий спосіб позбавити цей овоч гіркоти, навіть можна приготувати мариновану цибулю, - ошпарити її окропом УНІАН розбирався, як правильно ошпарити цибулю, щоб позбутися неприємного присмаку.
Обдати цибулю окропом досить-таки просто. З цим завданням впорається абсолютно будь-хто. Спочатку нарізаємо овоч так, як нам потрібно для подальшого використання, а потім:
На все піде не більше 5 хвилин, але результат вас порадує. Цибуля втратить всю свою гіркоту та не буде пекти в роті. Але цей спосіб не підійде для червоної цибулі, тому що вона стане сірю та не апетитною.
У боротьбі з цибулевою гіркотою оцет може стати незамінним союзником. Він швидко прибирає з овоча все властивості, які нам не подобаються. Водночас цибуля залишається хрусткою та одразу злегка промаринується. Цей метод підійде для всіх сортів овоча.
Для приготування легкого маринаду потрібно розвести 2 чайні ложки столового 9-відсоткового оцту на 200 мілілітрів води. Отриманим розчином заливаємо нарізану цибулю. Овоч замочується приблизно 30 хвилин. Варто пам'ятати, що після такої обробки вона набуває специфічний присмак, який може не всім сподобатися.
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...