Цибуля - дуже поширений овоч, який часто використовують, як приправу. Господині її додають майже в усі страви, адже вона надає приємний та пікантний смак. А цибулевий суп взагалі - вінець французької кухні, передають Патріоти України.
Багато хто не любить цю рослину через специфічний смак та печіння, але це не біда. Є дуже простий спосіб позбавити цей овоч гіркоти, навіть можна приготувати мариновану цибулю, - ошпарити її окропом УНІАН розбирався, як правильно ошпарити цибулю, щоб позбутися неприємного присмаку.
Обдати цибулю окропом досить-таки просто. З цим завданням впорається абсолютно будь-хто. Спочатку нарізаємо овоч так, як нам потрібно для подальшого використання, а потім:
На все піде не більше 5 хвилин, але результат вас порадує. Цибуля втратить всю свою гіркоту та не буде пекти в роті. Але цей спосіб не підійде для червоної цибулі, тому що вона стане сірю та не апетитною.
У боротьбі з цибулевою гіркотою оцет може стати незамінним союзником. Він швидко прибирає з овоча все властивості, які нам не подобаються. Водночас цибуля залишається хрусткою та одразу злегка промаринується. Цей метод підійде для всіх сортів овоча.
Для приготування легкого маринаду потрібно розвести 2 чайні ложки столового 9-відсоткового оцту на 200 мілілітрів води. Отриманим розчином заливаємо нарізану цибулю. Овоч замочується приблизно 30 хвилин. Варто пам'ятати, що після такої обробки вона набуває специфічний присмак, який може не всім сподобатися.
Інструкторка з водіння Хлоя Міллер-Ейрд із південно-західного Лондона поділилася у TikTok своїм досвідом після покупки першого електромобіля. Вона розповіла про речі, про які не знала раніше, і дала важливі поради для тих, хто розглядає придбання елект...
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...