
Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України
Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку цитрусовий плід на 15 секунд Здогадуєтесь для чого?
Тут немає нічого дивного, такий спосіб допоможе без особливих зусиль потім вичавити сік з апельсину чи мандарину. Проведені кілька секунд у мікрохвильовій печі зроблять плід дуже м’яким.
Що дає п’ятнадцятисекундне розігрівання цитрусового плоду у мікрохвильовій печі
П’ятнадцять секунд в мікрохвильовій печі значно пом’якшать цитрусовий плід.
Це дасть можливість вичавити з нього значно більше соку.
Обєм соку, який вдасться вичавити з фрукта, що побував у мікрохвильовій печі, значно перевищить кількість соку, «вилученого» з фрукта, який не знаходився у НВЧ-печі.
Ця маніпуляція не лише значно збільшить обсяг соку, а й значно спростить та пришвидшить сам процес його отримання.
Вам не доведеться сильно натискати на фрукт, а вдасться досягти відмінного результату без особливих зусиль.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...