Капусту для голубців потрібно підготувати - зняти листя і зробити його м’яким. Розігрівання капусти в мікрохвильовій печі - геніальний спосіб обробки овоча перед приготуванням голубців, передають Патріоти України.
Капуста після приготування в мікрохвильовій печі – м’яка і легко розбирається на листя.Звичайно, капусту можна відварити в каструлі або розібрати її на листя під струменем холодної води, але набагато приємніше, коли техніка все робить за вас.
Вибираємо качан капусти – без тріщин, бажано приплюснутий. Кругла капуста тверда та м’ясиста. Вона більше підходить для засолювання та салатів. Робимо надрізи навколо качана і ставимо капусту в мікрохвильову піч.
Вона повинна готуватися на повній потужності протягом 10 хвилин. Дістаємо капусту і легко розбираємо її листя. Якщо не все листя легко знімається, знову ставимо капусту в мікрохвильову піч на кілька хвилин. І так поки всі листочки повністю не відділяться.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...