Капусту для голубців потрібно підготувати - зняти листя і зробити його м’яким. Розігрівання капусти в мікрохвильовій печі - геніальний спосіб обробки овоча перед приготуванням голубців, передають Патріоти України.
Капуста після приготування в мікрохвильовій печі – м’яка і легко розбирається на листя.Звичайно, капусту можна відварити в каструлі або розібрати її на листя під струменем холодної води, але набагато приємніше, коли техніка все робить за вас.
Вибираємо качан капусти – без тріщин, бажано приплюснутий. Кругла капуста тверда та м’ясиста. Вона більше підходить для засолювання та салатів. Робимо надрізи навколо качана і ставимо капусту в мікрохвильову піч.
Вона повинна готуватися на повній потужності протягом 10 хвилин. Дістаємо капусту і легко розбираємо її листя. Якщо не все листя легко знімається, знову ставимо капусту в мікрохвильову піч на кілька хвилин. І так поки всі листочки повністю не відділяться.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...