А ви це знали? Навіщо досвідчені господині сиплють сіль у воду для миття підлоги

Багато господинь під час прибирання прагнуть, щоб підлога не просто блищала від чистоти, а й залишалася такою якомога довше. Є багато варіантів серед побутової хімії, які допоможуть, але не всі готові витрачати на них кошти, передають Патріоти України.

Подробиці

Деякі господині легко обходяться без професійних засобів для миття полу, використовуючи лише один компонент, який є на кожній кухні.

Сіль давно зарекомендувала себе не лише у кулінарії, а й у побутових справах. Наприклад, засіб використовують для очищення забруднень на одязі чи меблях.

При митті підлог деякі господині також використовують сіль. У відро теплої води додають 2 ст. л. солі. Розмішують до повного розчинення і миють підлогу як завжди.

Які переваги

1.Хлорид натрію вважається хорошим засобом для чищення. Він чудово збирає бруд із підлоги. Це відбувається за рахунок пом’якшення води.

2.Сіль не залишає розводів. Миття підлоги солоною водою не залишає липких слідів на поверхні, на відміну від інших миючих засобів.

3.Сіль безпечна для будь-яких видів поверхонь.

4.Вона не має ніякого різкого хімічного запаху.

5.Хлорид натрію знищує пилових кліщів та захищає від бактерій.

6.Сіль не викликає алергію.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...