Макарони є одним з найпопулярніших видів гарніру через свою невисоку вартість та швидкість приготування, передають Патріоти України.
Але при приготуванні навіть такого простого продукту можуть бути свої нюанси та хитрощі.
Зокрема, є правила приготування, які захищають страву від злипання під час варіння.
Також мало хто знає, що деякі досвідчені господині замочують макарони перед варінням.
У чому сенс цієї хитрощі?
Справа в тому, що попередні “водні процедури” допомагають відварити спагетті ще швидше. Як правило, час варіння виробник вказує на пакуванні макаронних виробів. Він може змінюватись від 6 до 12 хвилин залежно від виду продукту.
Якщо ж скористатися однією хитрістю, відварити макарони вийде буквально за 60 секунд.
Як це правильно зробити?
Візьміть містку ємність, в яку легко вдасться покласти порцію макаронів. Влийте достатню кількість води, щоб вона повністю їх покрила.
Потім залиште “відмокати” їх на кілька годин.
Після цього поставте каструлю на вогонь, посоліть, дочекайтеся кипіння і відваріть макарони.
Достатньо однієї хвилини для того, щоб смачний гарнір можна було подавати до столу.
Щоб тримати тиск у межах норми, лікарі рекомендують дотримуватися кількох простих правил – виключити з раціону деякі продукти, слідкувати за вагою, вести активний спосіб життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Медики назвали список прод...
Яйця дуже поширений продукт харчування. Найчастіше ми споживаємо курячі. Вони є досить бюджетним продуктом, але багатим на різноманітні речовини. Які яйця найкорисніші, передають Патріоти України. Найкориснішими дієтологи називають варені яйця. Вони й ...