А ви це знали? Навіщо досвідчені господині замочують макарони перед варінням

Макарони є одним з найпопулярніших видів гарніру через свою невисоку вартість та швидкість приготування, передають Патріоти України.

Але при приготуванні навіть такого простого продукту можуть бути свої нюанси та хитрощі.

Подробиці

Зокрема, є правила приготування, які захищають страву від злипання під час варіння.

Також мало хто знає, що деякі досвідчені господині замочують макарони перед варінням.

У чому сенс цієї хитрощі?

Справа в тому, що попередні “водні процедури” допомагають відварити спагетті ще швидше. Як правило, час варіння виробник вказує на пакуванні макаронних виробів. Він може змінюватись від 6 до 12 хвилин залежно від виду продукту.

Якщо ж скористатися однією хитрістю, відварити макарони вийде буквально за 60 секунд.

Як це правильно зробити?

Візьміть містку ємність, в яку легко вдасться покласти порцію макаронів. Влийте достатню кількість води, щоб вона повністю їх покрила.

Потім залиште “відмокати” їх на кілька годин.

Після цього поставте каструлю на вогонь, посоліть, дочекайтеся кипіння і відваріть макарони.

Достатньо однієї хвилини для того, щоб смачний гарнір можна було подавати до столу.

Джерело: ПростоВей

Все дуже просто! Чим відчистити силіконовий герметик у ванній

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:10

Пліснява – типова проблема для вологих приміщень, як ванна. Вона може проникати у міжплиткові шви, на стіни, заводитись у пральній машині в навіть з'являтись у силіконовому герметику, яким ви ізолюєте щілини та стики, передають Патріоти України. І саме...

Секрет господинь! Скільки часу замочувати печінку, щоб вона не була гіркою

п’ятниця, 13 вересень 2024, 18:47

Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублік...