Свіжі овочі не завжди добре зберігаються, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко, передають Патріоти України.
Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, і гроші. Розкажемо про ці хитрощі.
За час зберігання в коморі або на полиці холодильника овочі можуть дещо втратити у вазі та об’ємі.
В основному це стосується моркви та картоплі. Якщо почистити такі овочі ще більш менш можна, то натерти на тертку вже не можливо. Особливо, коли немає можливості поповнити запаси свіжих коренеплодів, то потрібно оновити старі.
Овочі потрібно скласти у велику миску, залити холодною водою і залишити на 1-2 години у прохолодному темному місці.
Але таке довге перебування в воді, може значно вплинути на смакові якості овочів, краще не станеуть, тому щоб помітно покращити смак додайте у воду кілька ложок цукру.
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...
Ідея про те, що певні дні тижня більш "небезпечні", має більше коріння в спостереженнях, фольклорі та статистичних аналізах, ніж у чітких наукових доказах. Проте деякі дослідження і спостереження виділяють такі дні, передають Патріоти України.