Пельмені багато хто любить за простоту готування та приємні смакові якості. Навіть магазинний напівфабрикат здебільшого виходить дуже гідної якості, передають Патріоти України.
Ми звикли до того, що пельмені відправляють у воду в замороженому вигляді. Навряд чи комусь спаде на думку піддати продукт попередньому розморожуванню. Проте через цю звичку страву можна зіпсувати.
Ця цікава хитрість дозволяє напівфабрикату зберегти цілісність форми під час варіння. Якщо спробувати хоч раз замочити пельмені перед варінням, вони навряд чи злипнуться.
Справа в тому, що дана процедура допомагає позбутися надлишку крохмалю.
Для того щоб пельмені вийшли максимально смачними, залишити в холодній воді їх потрібно всього на дві хвилини. Тим часом у каструлю потрібно влити достатню кількість води, додати сіль, лавровий лист та кілька горошин запашного перцю.
Коли вода стане гарячою, можна відправляти і пельмені. Однак у киплячу рідину кидати напівфабрикат не варто – пельмені можуть «розвалитися».
Щоденне вживання овочів - це ключ до міцного здоров’я та енергії. Вони не лише насичують організм вітамінами та мінералами, а й допомагають боротися з хронічними захворюваннями, передають Патріоти України. На жаль, більшість людей не споживають достатн...
21 серпня за новим церковним календарем (3 вересня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Фадея, учня Іоанна Хрестителя, і мучениці Васси Аллонської. У народі день прозвали Фадей Проповідник і Василина Льняниця. За юліанським календарним стилем -...