А ви це знали? Навіщо досвідчені господині замочують пельмені перед варінням

Пельмені багато хто любить за простоту готування та приємні смакові якості. Навіть магазинний напівфабрикат здебільшого виходить дуже гідної якості, передають Патріоти України.

Ми звикли до того, що пельмені відправляють у воду в замороженому вигляді. Навряд чи комусь спаде на думку піддати продукт попередньому розморожуванню. Проте через цю звичку страву можна зіпсувати.

Чому досвідчені господині замочують пельмені у холодній воді

Ця цікава хитрість дозволяє напівфабрикату зберегти цілісність форми під час варіння. Якщо спробувати хоч раз замочити пельмені перед варінням, вони навряд чи злипнуться.

Справа в тому, що дана процедура допомагає позбутися надлишку крохмалю.

Для того щоб пельмені вийшли максимально смачними, залишити в холодній воді їх потрібно всього на дві хвилини. Тим часом у каструлю потрібно влити достатню кількість води, додати сіль, лавровий лист та кілька горошин запашного перцю.

Коли вода стане гарячою, можна відправляти і пельмені. Однак у киплячу рідину кидати напівфабрикат не варто – пельмені можуть «розвалитися».

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...