А ви це знали? Навіщо досвідчені господині заморожують картоплю перед смаженням

Вдома можна приготувати хрустку картоплю фрі, яка буде не менш смачна, ніж подають у закладах швидкого харчування, передають Патріоти України.

Жодного спеціального посуду та техніки для цього не потрібно – тільки сковорідка.

Подробиці

Але один секрет, завдяки якому виходить не просто смажена картопля, а картопля фрі, потрібно знати: нарізану соломку перед смаженням потрібно заморозити.

Секрет у тому, що після заморожування картопля буде з хрусткою зовні і м’якою усередині – такою, якою і має бути картопля фрі.

Приготування

У пів літрі води розчиняють ложку солі цукру.

Заливаємо цим маринадом нарізану соломкою картоплю на півгодини.

Воду зливаємо, а брусочки викладаємо на рушник чи паперову серветку.

Коли картопля обсохне, кладемо її в морозилку на півтори години.

Дістаємо картоплю і смажимо на звичайній сковорідці у великій кількості рослинної олії.

У перші 5 секунд олія буде бризкати, а потім «заспокоїться».

Картопля фрі посмажиться за 7-8 хвилин. Періодично її потрібно помішувати.

Подають на стіл картоплю фрі до м’яса або бургерів із томатним соусом.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...