А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України.

Подробиці

При правильному підході відварене м’ясо виходить ніжним та смачним. Але не всі знають про те, що є одна хитрість, яка дозволяє зробити його більш якісним та смачнішим.

Досвідчені кухарі до м’яса, яке вариться додають лушпиння цибулі.

Ця незвичайна хитрість допомагає м’ясу стати смачнішим. Не варто забувати про те, що при використанні лушпиння відварене м’ясо стає значно кориснішим.

Також у більшості випадків варіння з лушпинням дозволяє м’ясу стати м’якшим.

Ще лушпиння надає продукту гарного відтінку кольору.

Як правильно додавати лушпиння

Перший шар лушпиння, де сконцентрована більшість забруднень, ми знімаємо і не використовуємо. Другий шар потрібно акуратно промити у воді та відправити у каструлю.

Спочатку в ємність для варіння додається лушпиння, прянощі та сіль. Компоненти готуються на середньому вогні протягом 15 хвилин.

Після того відправляємо м’ясо і доводимо його до готовності.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...