Більшість українців полюбляють смажену картоплю. Однак, ця страва виходить далеко не у всіх. Запам'ятайте одну цікаву хитрість і ваша смажена картопля завжди буде на висоті, передають Патріоти України.
Щоб смажена картопелька вийшла надзвичайно смачною, потрібно добитися ідеального балансу між розсипчастою м'якоттю, яка тане у роті, та золотистої хрумкої скоринки.
Однак, як виявляється, це досить непросте завдання. Саме для того, щоб з ним впоратися, кулінари й радять вводити пшеничне борошно під час приготування смаженої картоплі.
Завдяки такому простому компоненту страва вийде також апетитною, наче її готували не вдома, а в елітному ресторані. Картопля залишається ніжною та м'якою, але й скоринка "схоплюється" практично моментально.
Важливо також правильно додавати борошно, інакше можна отримати зовсім не такий результат, на який ви чекали. Безпосередньо перед смаженням потрібно відправити заздалегідь промиту і підсушену картоплю на друшляк, а потім додати до неї 1 ст. ложку борошна. Рівномірно розподіліть продукт. На цьому ж етапі, до речі, можете додати і будь-які спеції.
Після цього можна вже приступати до приготування. Пам'ятайте ще одне "золоте правило": солити картоплю можна лише тоді, коли страва вже приготовлена. Інакше вона втратить свою форму.
Страва, яка врятує ваш час та нерви біля плити. Не треба довго стояти, відпарювати капусту, варити рис, готувати окремо фарш. Ледачі голубці - рецепт, який стане вашим улюбленим, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні компоненти...
Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...