Щоб смажена картопелька вийшла надзвичайно смачною, потрібно домогтися ідеального балансу між розсипчастою м'якоттю, яка тане у роті, та золотистою хрумкою скоринкою, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Однак, як виявляється, це досить непросте завдання. Саме для того, щоб з ним впоратися, кулінари й радять вводити пшеничне борошно під час приготування смаженої картоплі.
Завдяки такому простому компоненту страва вийде такою апетитною, наче її готували не вдома, а в елітному ресторані. Картопля залишається ніжною та м'якою, але й скоринка "схоплюється" практично моментально.
Важливо також правильно додавати борошно, інакше можна отримати зовсім не такий результат, на який ви чекали. Безпосередньо перед смаженням потрібно відправити заздалегідь промиту і підсушену картоплю на друшляк, а потім додати до неї 1 ст. ложку борошна. Рівномірно розподіліть продукт. На цьому ж етапі, до речі, можете додати і будь-які спеції.
Після цього можна вже починати приготування. Пам'ятайте ще одне "золоте правило": солити картоплю можна лише тоді, коли страва вже готова — інакше вона втратить свою форму.
Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...
У багатьох господинь трапляється ситуація, коли після відкриття холодильника відчувається сторонній запах, навіть якщо всі продукти свіжі. Це може зіпсувати настрій і бажання готувати. Насправді існує простий спосіб швидко нейтралізувати неприємний аро...