А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари додають борошно під час смаження картоплі

Щоб смажена картопелька вийшла надзвичайно смачною, потрібно домогтися ідеального балансу між розсипчастою м'якоттю, яка тане у роті, та золотистою хрумкою скоринкою, передають Патріоти України.

Однак, як виявляється, це досить непросте завдання. Саме для того, щоб з ним впоратися, кулінари й радять вводити пшеничне борошно під час приготування смаженої картоплі.

Завдяки такому простому компоненту страва вийде такою апетитною, наче її готували не вдома, а в елітному ресторані. Картопля залишається ніжною та м'якою, але й скоринка "схоплюється" практично моментально.

Важливо також правильно додавати борошно, інакше можна отримати зовсім не такий результат, на який ви чекали. Безпосередньо перед смаженням потрібно відправити заздалегідь промиту і підсушену картоплю на друшляк, а потім додати до неї 1 ст. ложку борошна. Рівномірно розподіліть продукт. На цьому ж етапі, до речі, можете додати і будь-які спеції.

Після цього можна вже починати приготування. Пам'ятайте ще одне "золоте правило": солити картоплю можна лише тоді, коли страва вже готова — інакше вона втратить свою форму.

Психологічний тест: Виберіть тварину - і дізнайтеся, як ви вирішуєте проблеми

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 19:08

Людська природа складна і багатогранна. Психологічний тест, який ми пропонуємо, допоможе вам дізнатися трохи більше про себе. Автори гри стверджують, що вибране вами тварина багато розкаже про ваш підхід до вирішення проблем, передають Патріоти України...

Дачникам на замітку! ТОП-способів, як позбутися кротів на городі

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 18:43

Кроти – маленькі, пухнасті створіння, які на перший погляд здаються безневинними. Але коли їхні підземні лабіринти починають з’являтися посеред ваших грядок із морквою чи картоплею, серце стискається від розпачу, передають Патріоти України. Ці тварини...