Щоб смажена картопелька вийшла надзвичайно смачною, потрібно домогтися ідеального балансу між розсипчастою м'якоттю, яка тане у роті, та золотистою хрумкою скоринкою, передають Патріоти України.
Однак, як виявляється, це досить непросте завдання. Саме для того, щоб з ним впоратися, кулінари й радять вводити пшеничне борошно під час приготування смаженої картоплі.
Завдяки такому простому компоненту страва вийде такою апетитною, наче її готували не вдома, а в елітному ресторані. Картопля залишається ніжною та м'якою, але й скоринка "схоплюється" практично моментально.
Важливо також правильно додавати борошно, інакше можна отримати зовсім не такий результат, на який ви чекали. Безпосередньо перед смаженням потрібно відправити заздалегідь промиту і підсушену картоплю на друшляк, а потім додати до неї 1 ст. ложку борошна. Рівномірно розподіліть продукт. На цьому ж етапі, до речі, можете додати і будь-які спеції.
Після цього можна вже починати приготування. Пам'ятайте ще одне "золоте правило": солити картоплю можна лише тоді, коли страва вже готова — інакше вона втратить свою форму.
Видання Real Simple запевняє, що щоденне прання — не обов’язкове, а інколи навіть шкідливе, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо ви впевнені, що бюстгальтер необхідно прати щодня, то для вас гарна новина, це зовсім не обов’язково. Якщо ...
Кожен, хто був у тривалих стосунках, знає: іноді достатньо одного речення чи одного жесту, щоб атмосфера раптово стала напруженою. Не обов’язково має пролунати різке слово — і вже зрозуміло, що сварка не за горами. У такі моменти не раціональність, а е...