Оладки - це не тільки ідеальна страва на сніданок, але і відмінна ідея для перекусу або вечірнього чаювання. Їхня приємна пишна текстура багатьом до вподоби, тому вони і стали такими популярними.
Однак вони не завжди радують око своєю пишністю – часом страва буквально “падає” відразу після того, як її відправлять на тарілку.
Тому у досвідчених кулінарів напоготові є завжди свої маленькі хитрощі, які дозволяють їм радувати гостей традиційними оладками “правильного” розміру.
Саме з цієї причини кулінари додають трохи газованої мінеральної води в тісто для оладок. Гази дозволяють тісту піднятися та закріпити текстуру під час смаження.
Основна складність полягає в тому, щоб знайти підходящу мінералку з нейтральними смаковими якостями. Лікувальні води для цього однозначно не підійдуть.
Якщо ви додасте в тісто трохи мінеральної води, то можна буде забути про соду та інші хитрощі – оладки не впадуть у будь-якому випадку.
Готова страва ідеально поєднується з будь-якими джемами, сиропами та топінгами.
Тому варто готувати десерти до чаю лише самостійно.
Кущі малини, як правило, дуже легко вирощувати в садах, але є одне завдання, яке потрібно виконати в травні, щоб отримати щедрий урожай. Садівники зазначають, що малину потрібно удобрювати відразу після того, як вона почне цвісти, адже у цей період в...
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...