Класична рецептура омлету включає обмежену кількість компонентів, так як страва вважається простою. Проте будь-який кулінар намагається перевершити попередників, удосконаливши класику, передають Патріоти України.
Основна “претензія” до омлету полягає в тому, що він не завжди піднімається і продовжує тримати форму після подачі. Саме тому “в діло” йдуть такі незвичні компоненти, як сир і газована вода.
Традиційно кисломолочний продукт вводять у рецептуру омлетів, які потім запікаються у духовці. Не варто боятися, що страва буде абсолютно невпізнанною: ні, смак яєць залишиться.
Сир можна брати будь-який. Перевага надається свіжому домашньому продукту без сторонніх смаків та кислоти.
Готувати такий омлет потрібно за особливим рецептом. На три курячі яйця береться сто грамів сиру.
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Потім жовток з’єднується із сиром. Окремо ми доводимо білок до пишності та вводимо до інших компонентів.
Готується такий омлет 20 хвилин при температурі 130 градусів.
Важливий момент полягає у виборі рідини. Вода не повинна мати сильний яскраво виражений присмак. Також перевагу надають сильногазованому напою без зайвої мінералізації.
Розрахувати норму рідини легко. На одне куряче яйце береться одна велика ложка газованого напою. Готувати омлет з мінералкою можна за будь-яким рецептом.
Газовані солодкі напої вже давно викликають занепокоєння серед лікарів і дієтологів. Їх часто звинувачують у спричиненні ожиріння, діабету та інших хронічних захворювань, передають Патріоти України. Але мало хто замислюється, що вплив цих напоїв на орг...
Багато власників нових ноутбуків розраховують на заявлені виробником 8-10 годин роботи, а фактично отримують уполовину менше. Декілька простих налаштувань Windows 11 і популярних програм допоможуть повернути втрачені години й обійтися без зарядки довше...