А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари обдають окропом картоплю перед смаженням

Ми звикли до того, що картоплю вимочують перед смаженням у холодній воді. На цей процес можна виділяти цілу годину, передають Патріоти України.

При такому підході можна позбутися крохмалю, що робить картоплю легшою і апетитною.

Деякі господині люблять витрачати менше часу на попередню обробку, тому просто обдають подрібнений овоч потоком холодної води з-під крана. Це дозволяє прибрати певну частину крохмалю. Це не так ефективно, як у першому варіанті, але краще, ніж повна відсутність обробки.

Навіщо деякі кулінари обдають картоплю гарячою водою

Такий хитрий спосіб дозволить не лише знизити вміст крохмалю, а й якісно підготувати картоплю до подальшої термічної обробки.

Завдяки цьому у картоплі обов’язково з’являється скоринка, але всередині вона залишається ніжною і м’якою.

Однак варто пам’ятати про те, що перед відправленням овоча на сковорідку варто його висушити, інакше надлишок води зіпсує блюдо.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...