А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари при приготуванні макаронів додають каву

Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами, передають Патріоти України.

Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви.

Подробиці

Примітно, що звичайна кава допоможе зробити макарони значно смачнішими.

Як приготувати макарони з кавою?

Напій використовується не при варінні макаронних виробів, а в процесі приготування класичного соусу на томатній пасті.

Без нього складно уявити смачні макарони. Приготувати його легко. Для цього потрібно тушкувати томатну пасту з оливковою олією, спеціями та подрібненим часником.

Далі ми заварюємо каву. Візьміть кілька ложок напою так, щоби не потрапила гуща.

Після цього вводимо компонент до складу соусу.

Це допоможе зробити смак помідорів або томатної пасти більш збалансованим, ніжним та цікавим. Макарони після цього стануть набагато смачнішими.

Можна використовувати не натуральну каву, а розчинну. Приблизно чверть ложки порошку потрібно буде розчинити у невеликій кількості води.

Джерело: ПростоВей

Їжте щодня: ТОП-5 найпотужніших антиоксидантів для здоров’я та молодості

субота, 12 липень 2025, 18:05

Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...