
Така процедура, як ошпарювання, використовується для того, щоб допомогти рослинам вийти зі стресу, передають Патріоти України.
Крім цього, вона акумулює внутрішні сили квітки, сприяє розкриттю нового листя та попереджає опадіння старих, а також запобігає пересиханню кінчиків листя.
При проведенні подібної маніпуляції слід суворо дотримуватись правил – інакше ви не допоможете, а лише нашкодите рослині. Вода для ошпарювання повинна мати не 90-градусну, а лише 40-42-градусну температуру.
Для початку використовуйте воду температурою 35 градусів. Наступного разу можна збільшити цей показник на 5 градусів.
Не пізніше ніж за півгодини до ошпарювання квіти варто полити. Тривалість процедури не повинна перевищувати 40 секунд, в ідеалі – 10-30 секунд, при цьому не варто проводити її частіше одного разу на місяць.
Після того як ви влаштуєте рослинам гарячий душ, залиште їх у ванній мінімум на 3 години. Цей крок необхідний для того, щоб не застудити рослини.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...