А ви це знали? Навіщо досвідчені квітникарі поливають кімнатні рослини гарячою водою

Така процедура, як ошпарювання, використовується для того, щоб допомогти рослинам вийти зі стресу, передають Патріоти України.

Крім цього, вона акумулює внутрішні сили квітки, сприяє розкриттю нового листя та попереджає опадіння старих, а також запобігає пересиханню кінчиків листя.

При проведенні подібної маніпуляції слід суворо дотримуватись правил – інакше ви не допоможете, а лише нашкодите рослині. Вода для ошпарювання повинна мати не 90-градусну, а лише 40-42-градусну температуру.

Для початку використовуйте воду температурою 35 градусів. Наступного разу можна збільшити цей показник на 5 градусів.

Не пізніше ніж за півгодини до ошпарювання квіти варто полити. Тривалість процедури не повинна перевищувати 40 секунд, в ідеалі – 10-30 секунд, при цьому не варто проводити її частіше одного разу на місяць.

Після того як ви влаштуєте рослинам гарячий душ, залиште їх у ванній мінімум на 3 години. Цей крок необхідний для того, щоб не застудити рослини.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...