Сметана - популярний продукт, який використовується в супах, салатах, маринадах і вживається самостійно. Однак не вся сметана однакова. Деякі виробники додають до неї інгредієнти, які погіршують смак і шкодять здоров'ю. Разом з Ukr.Media розповідаємо, як це перевірити, передають Патріоти України.
Є один дуже простий тест. Просто нанесіть трохи сметани на тильний бік руки. Зачекайте кілька хвилин. Якщо у вас сметана якісна, вона повністю вбереться в шкіру, залишивши лише невеликий жирний слід. Сметана з добавками ж не вбереться, і навіть може утворити липку плівку.
Якісна сметана має приємний кисломолочний смак без сторонніх домішок. Її консистенція густа, однорідна, без грудочок. Чим вище жирність, тим густіша сметана. Не купуйте сметану, у складі якої є крохмаль, рослинні жири, консерванти, барвники та інші добавки. На пачці повинен бути чіткий термін придатності. А сама упаковка повинна бути герметичною.
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..
Ось найпоширеніші міфи про схуднення, в які досі вірять багато людей — але які не мають наукового підґрунтя або давно спростовані, передають Патріоти України. Правда: Вуглеводи — джерело енергії. Важливо вибирати правильні: цільнозернові продукти, ово...