
Усім відомо, що, коли мова заходить про картоплю, справжніми профі у цьому питанні вважаються білоруси. І саме вони знають найкращі способи приготування коренеплоду, передають Патріоти України.
Не забувайте, що сіль треба додавати під час смаження, а не до вже готової страви.
Щоб уникнути нерівномірного обсмажування, картоплю варто нарізати на шматочки одного розміру. Намагайтеся вибирати невеликі шматочки: так ви скоротите час, витрачений на приготування їжі. Ще одне важливе правило, щоб смажена картопля вийшла смачною і хрумкою: коренеплоди після очищення треба добре помити і просушити, щоб вийшов зайвих крохмаль
Кожен обирає свій спосіб відпочинку: почитати книгу, або ж подивитися серіал. Проте експерти попереджають, що ваші щоденні звички мають значно потужніший вплив на наше здоров’я, ніж ми звикли вважати. Про це пише The Mirror. Університет Південної Австр...
30 років - це важливий етап: тіло вже не підліткове, але ми ще молоді. Проте організм починає зазнавати певних змін, про які варто знати, передають Патріоти України. З віком зачаття стає складнішим, а вагітність може бути ризикованішою. Чим раніше план...