Усім відомо, що, коли мова заходить про картоплю, справжніми профі у цьому питанні вважаються білоруси. І саме вони знають найкращі способи приготування коренеплоду, передають Патріоти України.
Не забувайте, що сіль треба додавати під час смаження, а не до вже готової страви.
Щоб уникнути нерівномірного обсмажування, картоплю варто нарізати на шматочки одного розміру. Намагайтеся вибирати невеликі шматочки: так ви скоротите час, витрачений на приготування їжі. Ще одне важливе правило, щоб смажена картопля вийшла смачною і хрумкою: коренеплоди після очищення треба добре помити і просушити, щоб вийшов зайвих крохмаль
У літню пору вікна швидко вкриваються пилом і пилком - і замість панорамного краєвиду ви бачите лише брудні плями. Але експерти з прибирання поділилися унікальним секретом: звичайний чорний чай здатен на диво, передають Патріоти України. Так-так, дешев...
Ваша картопля проростає через кілька днів після покупки? Є простий лайфхак, який змінить усе. Вам потрібен лише один фрукт — і ваша картопля залишатиметься свіжою на 2–5 місяців, передають Патріоти України. Цей трюк став вірусним після того, як кулінар...