Усім відомо, що, коли мова заходить про картоплю, справжніми профі у цьому питанні вважаються білоруси. І саме вони знають найкращі способи приготування коренеплоду, передають Патріоти України.
Не забувайте, що сіль треба додавати під час смаження, а не до вже готової страви.
Щоб уникнути нерівномірного обсмажування, картоплю варто нарізати на шматочки одного розміру. Намагайтеся вибирати невеликі шматочки: так ви скоротите час, витрачений на приготування їжі. Ще одне важливе правило, щоб смажена картопля вийшла смачною і хрумкою: коренеплоди після очищення треба добре помити і просушити, щоб вийшов зайвих крохмаль
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Роками кефір вважався мало не панацеєю від багатьох проблем зі здоров'ям та надійним помічником у схудненні. Особливо міцно вкорінився в свідомості багатьох міф про чудодійну силу кефіру, випитого на ніч. В який головний міф про кефір вірять чимало з н...