Усім відомо, що, коли мова заходить про картоплю, справжніми профі у цьому питанні вважаються білоруси. І саме вони знають найкращі способи приготування коренеплоду, передають Патріоти України.
Не забувайте, що сіль треба додавати під час смаження, а не до вже готової страви.
Щоб уникнути нерівномірного обсмажування, картоплю варто нарізати на шматочки одного розміру. Намагайтеся вибирати невеликі шматочки: так ви скоротите час, витрачений на приготування їжі. Ще одне важливе правило, щоб смажена картопля вийшла смачною і хрумкою: коренеплоди після очищення треба добре помити і просушити, щоб вийшов зайвих крохмаль
Багато людей вважають, що короткий сон після обіду допомагає відновити сили. Однак насправді він може викликати втому, роздратованість або головний біль. Причини цього явища варто знати, щоб уникати неприємних наслідків, передають Патріоти України. Іне...
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...