А ви це знали? Навіщо дряпати картоплю виделкою перед приготуванням: Секрет білоруських господинь

Усім відомо, що, коли мова заходить про картоплю, справжніми профі у цьому питанні вважаються білоруси. І саме вони знають найкращі способи приготування коренеплоду, передають Патріоти України.

Багато білоруських господинь перед тим, як почати смажити картоплю, шкребуть її поверхню виделкою. Для чого це роблять? По-перше, так смажена картопля буде золотистою і ароматною. По-друге, завдяки рифленій формі шматочки картоплі краще вбиратимуть спеції і смак буде більш пікантним.

Не забувайте, що сіль треба додавати під час смаження, а не до вже готової страви.

Щоб уникнути нерівномірного обсмажування, картоплю варто нарізати на шматочки одного розміру. Намагайтеся вибирати невеликі шматочки: так ви скоротите час, витрачений на приготування їжі. Ще одне важливе правило, щоб смажена картопля вийшла смачною і хрумкою: коренеплоди після очищення треба добре помити і просушити, щоб вийшов зайвих крохмаль

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...