А ви це знали? Навіщо фахівці радять сипати пральний порошок в унітаз

Більшість людей і не підозрює, що завдяки пральному порошку можна ефективно очистити унітаз, передають Патріоти України.

Такий простий трюк дуже часто використовують професійні прибиральники. Пральний порошок допомагає не лише значно спростити процес прибирання, але й ефективно очищає поверхню від сечового каменю, даруючи їй ідеальний блиск.

Чому варто спробувати цей, здавалося б незвичний, метод? Насамперед, пральний порошок — це ефективний засіб для чищення, який допомагає швидко розчиняти будь-які забруднення, видаляючи їх. Зокрема, він справиться з накипом та іржею.

Його доволі просто використовувати. Потрібно всього лише насипати в унітаз, залишити на декілька годин, щоб він подіяв, та ретельно очистити щіткою.

Багато пральних порошків відрізняються приємним запахом, а тому після їх використання залишається аромат. А ще використання прального порошку для чищення унітазу — це досить економічний спосіб. Як максимально ефективно використовувати пральний порошок:

  • злийте воду з бачка перед тим, як насипати засіб;
  • насипте невелику кількість прального порошкана всю внутрішню поверхню;
  • залишіть на 15-30 хв, щоб він подіяв на всі забруднення;
  • щіткою ретельно очистіть поверхню.

Пральний порошок — це простий та дієвий спосіб підтримувати чистоту та свіжість унітазу.

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...

Вчені розкрили зв'язок між віком батька і здоров'ям дитини: Ось коли ризики максимальні

неділя, 18 серпень 2024, 13:45

Зріле батьківство стає все популярнішим. Однак вчені вкотре говорять про те, що це має свої наслідки, й ризики є не лише для вагітності у старшому віці жінки, передають Патріоти України. Нове дослідження показує, що якщо майбутній батько вже у віці 50 ...