Так, усі звикли мити овочі, фрукти, крупу та інші продукти перед приготуванням і вживанням. Однак професійні французькі кухарі також радять мити хліб, і ось навіщо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Виявляється, що хліб також можна мити, однак не будь-який, а лише черствий. Таким чином йому можна повернути м’якість та свіжість за декілька хвилин, він буде мати хрумку скоринку і пахнутиме, неначе щойно з печі.
Просто візьміть черствий хліб, батон чи багет і обдайте його гарячою водою. А потім відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5-10 хвилин. Після такої процедури хліб буде ароматним, м’яким і матиме хрумку скоринку.
Усіх закликають уважно слідкувати за симптомами раку шкіри, які можуть з’явитися вже після 15 хвилин перебування на сонці, передають Патріоти України. Якщо ви проводите будь-який час на сонці, варто бути пильним щодо ознак раку шкіри і одразу звертатис...
Недооцінювання того, що ми маємо, і зосередженість на важкодосяжних цілях — це основні джерела фрустрації та відчуття незадоволення. Як казав стародавній стоїчний філософ Сенека, передають Патріоти України. «Якщо те, що у тебе є, здається тобі недост...