А ви це знали? Навіщо господарки вимочують картоплю перед приготуванням

Картопля містить у своєму складі багато крохмалю, який нічим не корисний для здоров’я. Очищену картоплю можна замочити у воді, щоб крохмалю поменшало, передають Патріоти України.

Подробиці

Замочувати картоплю рекомендують не лише тим, хто худне, а й матерям, які годують вареною картоплею дітей.На крохмаль буває алергія, тому її потрібно вимочувати перед приготуванням, щоб уникнути негативних реакцій організму.

Як довго вимочувати картоплю перед приготуванням?Картоплю заливають водою, яку змінюють двічі на годину, а потім залишають у воді на ніч. Зберігати очищену картоплю можна і цілий день, нічого з нею не станеться, якщо вона лежатиме в мисці при кімнатній температурі.

Головне, щоб вода повністю покривала картоплини, щоб вони не темніли. Потім вимочену картоплю можна варити, смажити чи тушити. На смак вона нічим не відрізнятиметься від звичайної, і до того ж швидше приготується.

Ці кнопки в машині можуть рятувати від спеки, отруйних випарів і навіть дрімоти - а ви знаєте, коли яку вмикати?

четвер, 31 липень 2025, 9:15

На панелі приладів більшості автомобілів ви побачите кнопки з позначками авто зі стрілкою - одна з них з кривою стрілкою всередині, інша - із зовнішньою. Але чи дійсно ви знаєте, для чого вони потрібні? І коли їх слід використовувати, передають Патріот...

Їжте малину щодня, щоб виглядати молодше: Як ягода бореться зі старінням шкіри

четвер, 31 липень 2025, 8:09

Малина - не просто смачна ягода, а потужне джерело натуральних антиоксидантів, які захищають шкіру від передчасного старіння. Ці маленькі червоні ягоди містять у собі цілий комплекс корисних речовин, що підтримують молодість та здоров’я шкіри, передают...