
Картопля містить у своєму складі багато крохмалю, який нічим не корисний для здоров’я. Очищену картоплю можна замочити у воді, щоб крохмалю поменшало, передають Патріоти України.
Замочувати картоплю рекомендують не лише тим, хто худне, а й матерям, які годують вареною картоплею дітей.На крохмаль буває алергія, тому її потрібно вимочувати перед приготуванням, щоб уникнути негативних реакцій організму.
Як довго вимочувати картоплю перед приготуванням?Картоплю заливають водою, яку змінюють двічі на годину, а потім залишають у воді на ніч. Зберігати очищену картоплю можна і цілий день, нічого з нею не станеться, якщо вона лежатиме в мисці при кімнатній температурі.
Головне, щоб вода повністю покривала картоплини, щоб вони не темніли. Потім вимочену картоплю можна варити, смажити чи тушити. На смак вона нічим не відрізнятиметься від звичайної, і до того ж швидше приготується.
Коли собака ділить свій дім з кількома людьми, для деяких природно замислюватися, хто ж займає перше місце в серці їхнього улюбленця, або що вони можуть зробити, щоб схилити ваги на свою користь, передають Патріоти України. Хоча багато хто вважає, що с...
Подовжувачі є предметом першої необхідності в побуті, але їх неправильне використання може становити "серйозну пожежну небезпеку", передають Патріоти України. Вони призначені для тимчасового використання з низьким енергоспоживанням, а не як постійне рі...