Картопля містить у своєму складі багато крохмалю, який нічим не корисний для здоров’я. Очищену картоплю можна замочити у воді, щоб крохмалю поменшало, передають Патріоти України.
Замочувати картоплю рекомендують не лише тим, хто худне, а й матерям, які годують вареною картоплею дітей.На крохмаль буває алергія, тому її потрібно вимочувати перед приготуванням, щоб уникнути негативних реакцій організму.
Як довго вимочувати картоплю перед приготуванням?Картоплю заливають водою, яку змінюють двічі на годину, а потім залишають у воді на ніч. Зберігати очищену картоплю можна і цілий день, нічого з нею не станеться, якщо вона лежатиме в мисці при кімнатній температурі.
Головне, щоб вода повністю покривала картоплини, щоб вони не темніли. Потім вимочену картоплю можна варити, смажити чи тушити. На смак вона нічим не відрізнятиметься від звичайної, і до того ж швидше приготується.
Після 40 років багато людей починають звертати більше уваги на своє здоров'я та фізичну форму. З віком організм трансформується, а процеси обміну речовин сповільнюються, тому маса тіла може різко збільшитися, передають Патріоти України. ЛікарУляна Верн...
Водіям в Україні категорично заборонено перетинати суцільну лінію розмітки, адже це прямо суперечить правилам дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє видання «Новини Ю», передають Патріоти України. За порушення цієї норми водію загрожує штраф у розмір...