А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Психологічний тест: Які очі вас інтригують? Дізнайтеся свій вплив на людей!

вівторок, 18 листопад 2025, 7:44

Хочете веселої гри? Виберіть очі, які найбільше привертають вашу увагу, і дізнайтеся, як ви впливаєте на інших та що приховує ваша особистість, передають Патріоти України. Цей тест із TikTok (@etherealminds) не науковий, але дуже популярний у соцмережа...

Люди, які сплять на лівому боці ліжка, найчастіше мають ці риси характеру

вівторок, 18 листопад 2025, 7:09

Наші нічні звички можуть сказати про нас значно більше, ніж здається. Нові дослідження свідчать: те, з якого боку ліжка людина спить, може бути пов’язане з особливостями її характеру. І саме лівосторонні сплячі демонструють набір дуже цікавих рис, пере...