А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Джерело: ПростоВей

Звільніться від болю голови: ТОП-5 домашніх методів боротьби з мігренню

середа, 13 серпень 2025, 6:14

Від мігрені страждають мільйони людей, і це серйозно впливає на якість їхнього життя. Хоча сучасна медицина переважно лікує симптоми знеболювальними, є способи полегшити біль природними методами та змінами у способі життя. Вони можуть зменшити частоту ...

Ці фрукти допоможуть схуднути без голоду! Включіть їх у раціон вже сьогодні

середа, 13 серпень 2025, 5:40

Солодощі - вороги дієти? Не завжди! Часто все залежить від вибору, передають Патріоти України. Замість шоколадного батончика краще обирати фрукти — але не будь-які. Деякі з них не лише втамовують солодку жагу, а й допомагають схуднути, прискорюють обм...