А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Джерело: ПростоВей

Що буде, якщо їсти яблука щодня - користь і можливі ризики

середа, 29 жовтень 2025, 16:08

Яблука - один із найкорисніших і найпопулярніших фруктів. Вони містять вітаміни, клітковину й антиоксиданти, які допомагають підтримувати здоров’я всього організму. Але навіть цей звичний продукт має свої нюанси, передають Патріоти України. 1. Позитив...

Справжнє чи підробка: Прості способи перевірити вершкове масло

середа, 29 жовтень 2025, 12:45

Справжнє вершкове масло - це не лише смак і аромат, а й користь для організму. На ринку часто трапляються підробки, розведені рослинними жирами. Ось як перевірити продукт, передають Патріоти України. 1. Перевірка упаковки та марки На етикетці має бути...