А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно повністю розряджати телефон перед заряджанням

четвер, 18 вересень 2025, 18:22

Багато користувачів досі вважають, що смартфон варто розряджати "в нуль" перед підключенням до мережі. Насправді це правило походить з епохи нікелевих акумуляторів і для сучасних літій-іонних батарей не лише зайве, а й шкідливе. Сайт Новини.LIVE розпов...

Це може шокувати! «Що трапляється з вашим тілом, коли ви не п’єте достатньо води

четвер, 18 вересень 2025, 18:12

Нова наукова робота показала, що навіть короткочасне зневоднення шкодить всьому організму. Вчені попереджають: недостатнє споживання води негативно впливає на пам’ять, серце і гормональний баланс, передають Патріоти України з посиланням на. Фахівці рек...