При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.
Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.
М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.
Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.
Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.
За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.
Від мігрені страждають мільйони людей, і це серйозно впливає на якість їхнього життя. Хоча сучасна медицина переважно лікує симптоми знеболювальними, є способи полегшити біль природними методами та змінами у способі життя. Вони можуть зменшити частоту ...
Солодощі - вороги дієти? Не завжди! Часто все залежить від вибору, передають Патріоти України. Замість шоколадного батончика краще обирати фрукти — але не будь-які. Деякі з них не лише втамовують солодку жагу, а й допомагають схуднути, прискорюють обм...