А ви це знали? Навіщо господині кладуть у каструлю з м’ясом бананову шкірку

При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, передають Патріоти України.

Плюс цього методу полягає й у економії часу, який витрачається на приготування страви – він скорочується у кілька разів. Навіть найдешевший і найжорсткіший шматок яловичини перетвориться на вишуканий делікатес.

У чому суть методу

М’ясо кладуть у каструлю та заливають водою. Туди ж додають шкірку від банана. Перед цим її слід ретельно промити водою.

Піну, яка утворюватиметься в процесі приготування, потрібно видаляти шумівкою.

Вже за 20-30 хвилин яловичина буде майже готова до подачі на стіл. За півгодини бананову шкірку можна дістати з каструлі. Замість неї до м’яса додають улюблені овочі та доводять м’ясо до готовності.

За фінальний результат можна не побоюватися: приготоване м’ясо, як і бульйон, не матимуть нічого спільного із бананом. Спосіб приготування запозичений у кухарів з Азії, де яловичину і баранину готують на деках з бананової шкірки.

Джерело: ПростоВей

Новорічні подарунки від Auchan: Як вибрати подарунковий набір цукерок для дитини

вівторок, 14 січень 2025, 13:56

Новий рік – це особливий час, наповнений магією, радістю та очікуванням. Однією з найприємніших традицій цього святкового періоду є обмін подарунками. І що може бути кращим, ніж порадувати своїх маленьких діточок смачними та оригінальними солодкими под...

Коли краще їсти, щоб схуднути: Складено оптимальний розклад прийому їжі для зниження ваги

вівторок, 14 січень 2025, 7:32

Швидке схуднення вимагає не лише дієти та фізичних вправ, а й уважного підходу до повсякденних звичок. Окрім того, що важливо слідкувати за тим, що ми їмо, не менш значущим є і час прийому їжі, передають Патріоти України. Експерти вважають, що оптималь...