Дзеркальна глазур – ефектне блискуче покриття, яким все частіше прикрашають торти або тістечка. Проте виготовити подібну прикрасу під силу лише досвідченим кухарям. І справа навіть не в самому приготуванні глазурі, інгредієнти для якої можна купити у звичайному супермаркеті, а в її нанесенні. Щоб досягти ідеально рівного покриття, потрібно докласти чимало зусиль, передають Патріоти України.
Але якщо ви маєте рішучий намір здивувати гостей, що зібралися за святковим столом, тортом власного приготування із дзеркальною глазур’ю, процес нанесення можна значно спростити.
Для цього скористайтеся хитрістю, до якої вдаються професіонали у своїх кухнях.
Налийте трохи глазурі в центр торта і розподіліть її по поверхні за допомогою теплого струменя повітря з фена.
У цій справі важливо не переборщити з натиском повітряного потоку – навіть найнижча швидкість допоможе вам досягти рівного розподілу та формування гарні потоки.
Власників собак застерігають від годування своїх улюбленців відходами їжі, які можуть містити один поширений інгредієнт, що використовується у величезній кількості страв. Загальновідомо, що собаки не можуть їсти багато продуктів, які їдять люди, таких ...
Визначити свої сильні сторони можна за допомогою одного простого завдання. Цей швидкий психологічний тест не потребує складних обчислень чи довгих відповідей - достатньо лише подивитися на картинку й чесно відповісти, що ви побачили першим, передають П...