А ви це знали? Навіщо господині замочують на ніч моркву у холодній воді

Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України.

При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою.

Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття.

Господині поділилися лайфхаком, як повернути моркві пружність.

Подробиці

Якщо помістити моркву на ніч у холодну воду, вона знову стане твердою.

Важливо, щоб вода була не просто холодною, а крижаною та повністю покривала овочі.

Можна додати в ємність з водою кілька кубиків льоду для кращого результату.

Особливо гарний цей спосіб, коли потрібно натерти багато моркви для приготування страв.

Вранці ви дістанете моркву з води і ніякої м’якості та млявості не буде, тому ви з легкістю зможете натерти її.

Важливо: класти у воду потрібно очищену моркву.

Джерело: ПростоВей

Розкрито секрети, які допоможуть приготувати смачні та соковиті котлети

четвер, 10 жовтень 2024, 23:10

Навіть якщо ви не один рік готуєте котлети, зібрані поради неодмінно вам знадобляться, бо, як кажуть у народі, вік живи – вік учись. Досвідчені господині діляться секретами, передають Патріоти України. Найсмачніші котлети виходять із фаршу, який постої...

65% дорослих мають знижену здатність перетравлювати лактозу: Кому і за яких умов не можна вживати сир

четвер, 10 жовтень 2024, 22:12

Якщо ви любите сир, врахуйте, що близько 65% дорослих людей має знижену здатність перетравлювати лактозу. Якщо ви відчуваєте дискомфорт після споживання сиру, можливо, вам варто зробити перерву, оскільки можуть бути й інші фактори, як непереносимість к...