Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України.
При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою.
Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття.
Господині поділилися лайфхаком, як повернути моркві пружність.
Якщо помістити моркву на ніч у холодну воду, вона знову стане твердою.
Важливо, щоб вода була не просто холодною, а крижаною та повністю покривала овочі.
Можна додати в ємність з водою кілька кубиків льоду для кращого результату.
Особливо гарний цей спосіб, коли потрібно натерти багато моркви для приготування страв.
Вранці ви дістанете моркву з води і ніякої м’якості та млявості не буде, тому ви з легкістю зможете натерти її.
Важливо: класти у воду потрібно очищену моркву.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...