А ви це знали? Навіщо хитрі господині кладуть у молоко сіль

Для запобігання псуванню продуктів харчування слід дотримуватися певних правил їх зберігання. Наприклад, не варто зберігати сир на дверцятах холодильника, передають Патріоти України.

А щоб збільшити термін придатності молока, можна скористатися простим і доступним лайфхаком з інгредієнтом, який зазвичай завжди є на кухні.

При зберіганні молока необхідно дотримуватись мінімум двох правил хитрих господинь, пише express. Одне включає простий хитрий прийом з використанням солі, який може здатися незвичайним, але саме цей інгредієнт ефективно справляється із завданням.

Як зберігати молоко за допомогою солі

По-перше, при додаванні солі до молока можна збільшити термін його зберігання. Залежно від типу молока відкрита упаковка може зберігатися в холодильнику від 4 до 10 днів. Додавання невеликої кількості солі в молоко відразу після відкриття може продовжити цей термін, оскільки сіль діє як консервант, затримуючи розвиток бактерій. Після додавання солі ретельно перемішайте вміст упаковки та одразу помістіть її назад у холодильник.

По-друге, зберігайте молоко в прохолодній частині холодильника. Уникайте дверцят, тому що це найтепліше місце в холодильнику, яке знаходиться найбільш далеко від системи охолодження. Краще розміщувати напій у задній частині середніх або верхніх полиць.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...