На заключному етапі приготування рису багато кухарів кладуть у каструлю скибочку батона, передають Патріоти України.
Більшість кулінарів-початківців не розуміють сенс даної дії. Адже використання борошняного продукту дозволяє відновити та покращити смак страви в тих випадках, коли потрібно прибрати неприємні смаки та запахи. Справа в тому, що хлібобулочні вироби відрізняються цікавою властивістю: вони швидко вбирають зайві аромати.
Викладати цей продукт у каструлю з рисом потрібно в тому випадку, коли кулінар відчуває, що каша підгоряє. Зазвичай такий неприємний процес відбувається, коли вода повністю випарувалася раніше.
Хліб повинен перебувати на рисі в каструлі приблизно 5-10 хвилин. Після цього батон можна забирати, а страву – викладати на тарілку. При цьому не треба намагатися «відклеїти» від дна посуду рисинки, що сильно пригоріли: вживати їх не варто.
За рахунок білого хліба страва перестане бути джерелом неприємного запаху. Швидко піде і горілий присмак. Таким чином, використання скибочки батона допомагає врятувати рисову кашу, що пригоріла.
Багато людей вірять, що коли птах випадково залітає у дім, це має певне символічне значення. Народні прикмети і психологи по-різному трактують таку подію, але більшість тлумачень пов’язана з енергетикою та подіями, що наближаються, передають Патріоти У...
Ви хотіли б, щоб партнер нарешті зрозумів ваші потреби, навіть не сказавши ні слова? Чи дратує вас, коли друзі або колеги поводяться не так, як ви очікуєте? Якщо відповідь "так", вам варто ознайомитися з методом "Дозволь їм", який допомагає відновити в...