А ви це знали? Навіщо класти соду в холодильник приблизно раз на місяць

Холодильник - необхідна річ на кухні. Він вже давно є чудовим незмінним помічником при зберіганні продуктів. Це і часто відвідуване місце на кухні. Адже де ми перевіряємо, що є поїсти смачненького? Звісно що в холодильнику, передають Патріоти України.

Подробиці

Оскільки в холодильнику зберігаються різні продукти, з часом у ньому може з’явитися неприємний запах. Щоб цього не сталось потрібно продукти ставити у закритих ємностях, та періодично мити полички холодильника.

Є також універсальний на кухні по використанню продукт, який допоможе поборотись з неприємними запахами в вашому холодильнику. В даному випадку поглиначем неприємних ароматів може бути звичайна харчова сода.

Хитрість із содою, щоб у холодильнику не було неприємного запаху Оскільки ми часто відкриваємо дверцята холодильника, відбувається перепад температур і продукти починають псуватись, випромінюючи при цьому неприємні запахи.

Сода допоможе вам нейтралізувати ці неприємні запахи. Можна періодично протирати содовим розчином полички холодильника. Але це затратна по часу процедура. Можна діяти простіше. Насипте в невелику чашку чи склянку 100-150 г соди і поставте в холодильнику. Сода швидко вбере в себе небажані аромати та зайву вологу. Один раз на місяць міняйте соду.

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

субота, 27 квітень 2024, 8:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...