А ви це знали? Навіщо класти цибулю в хлібницю - досвідчені господині діляться порадами

А ви знали, що в Стародавньому Єгипті сферичну багатошарову цибулину розглядали як модель будови всесвіту? Але давайте повернемося в наші дні і з’ясуємо, навіщо цей овоч використовується сучасними людьми. Виявляється, багато господинь знайшли застосування цибулі не тільки в кулінарії.

Наприклад, за допомогою цибулі вони очищають електричний гриль від залишків їжі, що пристали до нього. Все, що потрібно – просто нанизати його на виделку і приступати до чищення панелей, поки ще гарячі.

Ще один незвичайний лайфхак полягає в тому, що цибуля здатна позбавити предмети від іржі – як і в попередньому випадку, потрібно потерти половинкою цибулі, заржавілу поверхню. Щоправда, доведеться докласти чимало зусиль.

А ось сильно напружуватись для того, щоб просто покласти шматочок цибулі в хлібницю, не доведеться. А користь від такої маніпуляції – воістину колосальна. Цибуля виступатиме як натуральний консервант, завдяки чому ви будете застраховані від появи цвілі на хлібобулочних виробах.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.