Котлети - це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості.
Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.
Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.
У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.
Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.
Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.
Спальня - це місце відпочинку, де ми проводимо третину життя. Тут важливі тиша, свіже повітря і спокійна атмосфера. Проте багато хто прикрашає спальню кімнатними рослинами, не підозрюючи, що деякі з них можуть шкодити самопочуттю, передають Патріоти Ук...
Так званий наліт, який виглядає як маслянистий або восковий шар, що утворюється на поверхні чаю, може виглядати непривабливо, але є вагоме пояснення, чому це відбувається, передають Патріоти України. Як виявилося, це не має нічого спільного з вашим мет...