А ви це знали? Навіщо котлети перед смаженням обвалюють у борошні

Котлети - це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості.

Подробиці

Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.

Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.

У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.

Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.

Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

В очікуванні свята! Яку штучну ялинку вибрати - зелену чи "засніжену"

середа, 10 грудень 2025, 8:45

Зимові свята наближаються. Їхній атрибут - ялинка. І все частіше люди віддають перевагу штучним ялинкам. Це і турбота про природу, і зручність… Вибір штучних новорічних дерев такий, що очі розбігаються. Наприклад, ялинка може бути зеленою, припорошеною...

Додайте дрібку в каву - і забудете про солодке! Лікарі в захваті від ефекту

середа, 10 грудень 2025, 8:15

Ароматні суміші, які ми звикли використовувати лише у випічці, мають куди ширший потенціал. Їхній насичений склад століттями застосовується у натуральній медицині, а користь від них відчутна вже після кількох днів регулярного вживання. Дієтологи радять...