
Котлети - це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості.
Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.
Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.
У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.
Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.
Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...