
Котлети - це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості.
Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.
Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.
У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.
Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.
Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.
Для багатьох людей перевірка смартфона стала автоматичною звичкою, майже як дихання. Люди тягнуться до телефона десятки разів на день, часто навіть не усвідомлюючи цього, передають Патріоти України. Але дослідження показують: саме частота таких "переві...
Жирні відкладення на кухонних шафах з'являються швидше, ніж ви думаєте. Пара, що піднімається від каструль, бризки олії та частинки жиру, що переносяться повітрям, осідають на фасадах шаф, роблячи їх липкими, тьмяними та важкими для очищення, передають...