А ви це знали? Навіщо котлети перед смаженням обвалюють у борошні

Котлети - це така страва, з приготуванням якої може впоратися і не молода господиня, і холостяк. Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їхній вигляд більш апетитним і покращити смакові якості.

Подробиці

Отже, запорука смачних котлет це не лише якісний фарш та спеції.

Половина успіху полягає в процесі виготовлення напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.

У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка.

Крім того, обвалявши їх у борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.

Також під час приготування менше шансів на те, що буде розприскуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

Це варто знати! Чому не можна поєднувати алкоголь та антидепресанти

середа, 12 листопад 2025, 11:45

Якщо ви приймаєте антидепресанти, вам напевно радили уникати алкоголю. Але наскільки це серйозно? Чи шкодить келих вина, а що вже говорити про вечір з алкоголем? Про це розповідає Health Essentials, передають Патріоти України. Психіатр і фахівець із ро...

Дачникам на замітку! Як захистити виноград від морозів

середа, 12 листопад 2025, 11:10

Виноград - рослина не дуже морозостійка, тому лозу потрібно укривати на зиму, щоби вона не вимерзла, навіть якщо погода не надто холодна. І задача з укладання винограду на зимівлю в траншеї є однією з найскладніших для садівників, передають Патріоти Ук...