А ви це знали? Навіщо кухарі посипають печінку цукром перед обсмажуванням

Професійні кулінари ніколи не обсмажують печінку на сковороду без попереднього підготування продукту, передають Патріоти України.

І йдеться не лише про видалення плівок та про замочування в молоці. Багато кухарів ще й посипають печінку цукром.

Використання солодкого сипучого продукту практично гарантує приготування ідеальної страви.

Так, страва набуде потрібної консистенції.

Що дає використання цукру

Якщо перед початком обсмажування печінки посипати продуктом цукровим піском, страва навряд чи стане жорсткою під час термічної обробки.

Навпаки, страва набуде м’якості та ніжності. Все чудово жуватиметься. Навіть найдосвідченіший гурман напевно отримає задоволення від такої трапези.

Ще один позитивний ефект від використання цукру – «маскування» неприємної гіркоти. На жаль, смажена печінка часто відрізняється наявністю неприємного смаку. Солодкий компонент допомагає усунути цю проблему.

Щоб цукор дав потрібний ефект, достатньо використовувати буквально дрібку. Якщо переборщити з цукром, це може призвести до того, що страва буде просто зіпсована.

Джерело: ПростоВей

Оберіть мандалу - і дізнайтеся приховані риси своєї особистості

понеділок, 22 грудень 2025, 19:10

Багато хто вважає, що знає себе досконало, але підсвідомість часто приховує секрети, про які ми не здогадуємося. Цей простий тест з мандалами допоможе зазирнути у вашу особистість. Виберіть одну з шести мандал інтуїтивно - без довгих роздумів. Ваш вибі...

Ви могли це не знати! Чи варто вимикати Wi-Fi роутер на ніч - наслідки будуть несподівані

понеділок, 22 грудень 2025, 18:38

Прагнення скоротити витрати на електроенергію спонукає вимикати побутові прилади на ніч, проте Wi-Fi роутер є винятком із цього правила. Експерти попереджають, що щовечірнє відключення широкосмугового зв'язку це хибна стратегія, яка може погіршити які...