Професійні кулінари ніколи не обсмажують печінку на сковороду без попереднього підготування продукту, передають Патріоти України.
І йдеться не лише про видалення плівок та про замочування в молоці. Багато кухарів ще й посипають печінку цукром.
Використання солодкого сипучого продукту практично гарантує приготування ідеальної страви.
Так, страва набуде потрібної консистенції.
Якщо перед початком обсмажування печінки посипати продуктом цукровим піском, страва навряд чи стане жорсткою під час термічної обробки.
Навпаки, страва набуде м’якості та ніжності. Все чудово жуватиметься. Навіть найдосвідченіший гурман напевно отримає задоволення від такої трапези.
Ще один позитивний ефект від використання цукру – «маскування» неприємної гіркоти. На жаль, смажена печінка часто відрізняється наявністю неприємного смаку. Солодкий компонент допомагає усунути цю проблему.
Щоб цукор дав потрібний ефект, достатньо використовувати буквально дрібку. Якщо переборщити з цукром, це може призвести до того, що страва буде просто зіпсована.
Кожен власник собаки знає про те, в які витівки може потрапити його чотирилапий друг. Але вони можуть не усвідомлювати, що деякі породи насправді більш схильні до нещасних випадків, ніж інші, причому на одну породу припадає понад 10% усіх випадків неща...
Щоб схуднути без ефекту йо-йо, ключовим є контроль калорій - але не шляхом голодування, а через здоровий підхід до харчування, руху та способу життя. Основна ідея - створити дефіцит калорій, коли організм витрачає більше енергії, ніж отримує з їжі, пер...