Вершкове масло - необхідний інгредієнт у безлічі страв. Ми мажемо його на бутерброди, готуємо з ним випічку і навіть соуси. Однак, якщо ви забудете дістати масло з холодильника заздалегідь, його використання може перетворитися на кошмар, передають Патріоти України.
Холодні та тверді бруски роблять приготування їжі більш складним та довгим. На щастя, є простий спосіб упоратися з цією проблемою, інформує Ukr.Media.
Здається, що розм'якшити вершкове масло до кремової консистенції зовсім нескладно і не вимагає багато часу. Проте чи не кожен трюк дає задовільні результати. Наприклад, краще уникати нагрівання молочних продуктів у мікрохвильовій печі.
Тому, якщо вам потрібно використовувати в рецепті м'яке вершкове масло, а ваше тверде як камінь, спробуйте метод зі склянкою. Він займе у вас лише кілька хвилин.
Дотримуйтесь простої інструкції:
Як ще можна розм'якшити вершкове масло?
Є ще кілька методів, які можна використовувати для отримання ідеальної консистенції.
Один з них — розрізати кубики вершкового масла на дрібніші шматочки, а потім залиште їх на столі приблизно на 30 хвилин.
Цей спосіб займе трохи більше часу, але спрацює так само добре, як і трюк зі склянкою, і вимагатиме менше зусиль.
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...