А ви це знали? Навіщо накривати вершкове масло склянкою

Вершкове масло - необхідний інгредієнт у безлічі страв. Ми мажемо його на бутерброди, готуємо з ним випічку і навіть соуси. Однак, якщо ви забудете дістати масло з холодильника заздалегідь, його використання може перетворитися на кошмар, передають Патріоти України.

Холодні та тверді бруски роблять приготування їжі більш складним та довгим. На щастя, є простий спосіб упоратися з цією проблемою, інформує Ukr.Media.

Здається, що розм'якшити вершкове масло до кремової консистенції зовсім нескладно і не вимагає багато часу. Проте чи не кожен трюк дає задовільні результати. Наприклад, краще уникати нагрівання молочних продуктів у мікрохвильовій печі.

Тому, якщо вам потрібно використовувати в рецепті м'яке вершкове масло, а ваше тверде як камінь, спробуйте метод зі склянкою. Він займе у вас лише кілька хвилин.

Дотримуйтесь простої інструкції:

  1. Покладіть вершкове масло на тарілку або в миску.
  2. Наповніть склянку гарячою водою із раковини.
  3. Залишіть склянку приблизно на п'ять хвилин, щоб вона нагрілася.
  4. Потім вилийте воду і накрийте нагрітою склянкою кубик вершкового масла.
  5. Залишіть на п'ять хвилин і готово! У вас є розм'якшене масло з кремовою текстурою.

Як ще можна розм'якшити вершкове масло?

Є ще кілька методів, які можна використовувати для отримання ідеальної консистенції.

Один з них — розрізати кубики вершкового масла на дрібніші шматочки, а потім залиште їх на столі приблизно на 30 хвилин.

Цей спосіб займе трохи більше часу, але спрацює так само добре, як і трюк зі склянкою, і вимагатиме менше зусиль.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...