
Недобросовісні продавці (особливо на ринку) часто обробляють сухофрукти для кращого вигляду. Один із поширених прийомів: змащування сухофруктів рослинною олією. Так родзинки, курага та інші набувають глибокого кольору і привабливого блиску. Олія нешкідлива, але може зіпсувати смак, якщо продукт довго зберігається, передають Патріоти України.
Перед вживанням будь-які сухофрукти (оброблені олією чи ні) потрібно ретельно промити звичайною водою. Якщо ж ви все ж придбали оброблений продукт, олійний наліт не змиється від води. В такому випадку слід додати трохи соди в воду, потім ретельно промити чистою водою.
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...
З настанням холодів проблема швидкого прогрівання салону автомобіля стає однією з найактуальніших для водіїв. Традиційне довге очікування на холостих обертах неефективне: воно збільшує витрату пального, займає час і не забезпечує швидкого комфорту. Екс...