Недобросовісні продавці (особливо на ринку) часто обробляють сухофрукти для кращого вигляду. Один із поширених прийомів: змащування сухофруктів рослинною олією. Так родзинки, курага та інші набувають глибокого кольору і привабливого блиску. Олія нешкідлива, але може зіпсувати смак, якщо продукт довго зберігається, передають Патріоти України.
Перед вживанням будь-які сухофрукти (оброблені олією чи ні) потрібно ретельно промити звичайною водою. Якщо ж ви все ж придбали оброблений продукт, олійний наліт не змиється від води. В такому випадку слід додати трохи соди в воду, потім ретельно промити чистою водою.
літню спеку температура у салоні автомобіля може сягати 60–80 градусів і вище, за таких умов навіть звичайні речі стають потенційно небезпечними. Деякі предмети здатні спричинити загоряння чи пожежу. Щоб уникнути ризику, важливо знати, що категорично ...
Відпочинок за системою "все включено" не обов’язково має завершуватись тісними штанами та докорами сумління. Осмислений підхід до харчування дозволить насолодитися відпусткою без стресу та шкоди для фігури. Ось як це зробити, передають Патріоти України...