А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

передають Патріоти України.

Фарш використовується для приготування різних смачних страв,

На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви.

Подробиці

Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яса.

Але й готовий покупний продукт користується популярністю.

Існує чимало способів покращення смакових якостей фаршу. Деякі з них здаються дуже дивовижними.

Навіщо додавати до фаршу соду?

Цей універсальний кулінарний порошок сприяє значному поліпшенню якості готової страви.

Наприклад, котлети стануть “однорідного” смаку, якщо додати невелику кількість соди у фарш.

Справа в тому, що лужний продукт легко усуває можливі неприємні аромати, що виходять від м’яса. Але це не єдиний “талант” соди.

Кулінарний порошок допомагає м’ясу стати м’яким і ніжним, що особливо актуально для страв на основі яловичини.

Додати соду просто.

Її кількість залежить від кількості фаршу.

На кожні півкіло м’ясного фаршу рекомендується додавати по половині чайної ложки соди.

А ви це знали? Яке дерево посадити біля дому, щоб у родині панували любов, щастя та гармонія

п’ятниця, 21 листопад 2025, 6:42

Є певні види рослин, які, за повір'ями, посаджені біля дому, можуть бути оберігами. Одна зних = горобина. До речі, згідно із календарем городника, у листопаді як раз можна висаджувати це дерево - воно відноситься до зимостійких культур, передають Патрі...

Три звички, які рятують шлюб: Експерти назвали формулу стосунків "на все життя"

п’ятниця, 21 листопад 2025, 6:15

Розлучення - одна з найважчих подій у житті, яка зачіпає не лише подружжя, а й їхні сім’ї. І хоча ніхто не одружується з думкою про розрив, статистика невтішна: за даними Центрального статистичного управління, у 2024 році розлучилися майже 57 тисяч пар...