А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

передають Патріоти України.

Фарш використовується для приготування різних смачних страв,

На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви.

Подробиці

Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яса.

Але й готовий покупний продукт користується популярністю.

Існує чимало способів покращення смакових якостей фаршу. Деякі з них здаються дуже дивовижними.

Навіщо додавати до фаршу соду?

Цей універсальний кулінарний порошок сприяє значному поліпшенню якості готової страви.

Наприклад, котлети стануть “однорідного” смаку, якщо додати невелику кількість соди у фарш.

Справа в тому, що лужний продукт легко усуває можливі неприємні аромати, що виходять від м’яса. Але це не єдиний “талант” соди.

Кулінарний порошок допомагає м’ясу стати м’яким і ніжним, що особливо актуально для страв на основі яловичини.

Додати соду просто.

Її кількість залежить від кількості фаршу.

На кожні півкіло м’ясного фаршу рекомендується додавати по половині чайної ложки соди.

А ви це знали? Як жорстка вода впливає на волосся

четвер, 6 березень 2025, 8:56

Мінеральні відкладення від жорсткої води можуть накопичуватися на стрижні волосся, що призводить до сухості, тьмяності та ламкості, передають Патріоти України. Про це розповіла Іен Салліс, трихологиня з Інституту волосся Фарджо. Це накопичення може зр...

Розставлено крапки над "і": Чи справді алкоголь робить нас щасливими

четвер, 6 березень 2025, 7:50

Останніми роками питання впливу алкоголю на наше щастя стало темою обговорення серед психологів та експертів з різних галузей. Але чи дійсно він має таку магічну силу, як багато хто вважає – спробуємо розібратися, передають Патріоти України з посилання...