передають Патріоти України.
Фарш використовується для приготування різних смачних страв,
На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви.
Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яса.
Але й готовий покупний продукт користується популярністю.
Існує чимало способів покращення смакових якостей фаршу. Деякі з них здаються дуже дивовижними.
Навіщо додавати до фаршу соду?
Цей універсальний кулінарний порошок сприяє значному поліпшенню якості готової страви.
Наприклад, котлети стануть “однорідного” смаку, якщо додати невелику кількість соди у фарш.
Справа в тому, що лужний продукт легко усуває можливі неприємні аромати, що виходять від м’яса. Але це не єдиний “талант” соди.
Кулінарний порошок допомагає м’ясу стати м’яким і ніжним, що особливо актуально для страв на основі яловичини.
Додати соду просто.
Її кількість залежить від кількості фаршу.
На кожні півкіло м’ясного фаршу рекомендується додавати по половині чайної ложки соди.
Експерти Американської кардіологічної асоціації опублікували в журналі Circulation матеріал, де розповіли про ключові зміни у житті, які допомагають знижувати артеріальний тиск, передають Патріоти України. Інші дослідники із Школи медицини Університету...
Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти ...