А ви це знали? Навіщо під час приготування котлетного фаршу додають крохмаль

Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування, передають Патріоти України.

Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти.

Подробиці

З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.

Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.

Навіщо це робити?

Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.

При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.

Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.

На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.

Один з них викликає залежність! ТОП-5 шкідливих інгредієнтів у шоколаді

неділя, 11 травень 2025, 12:05

Шоколад - улюблений десерт мільйонів, спокуса, перед якою важко встояти. Експерти попереджають - деякі інгредієнти, що містяться у складі шоколаду, можуть бути не лише шкідливими для здоров'я, а й викликати справжню залежність. Про які складові шоколад...

Не дайте себе обдурити! Перекупник назвав ідеальний пробіг для купівлі вживаного автомобіля

неділя, 11 травень 2025, 11:35

Знавці авторинку, які раніше назвали шість найпоширеніших помилок при купівлі вживаної автівки, назвали характерний пробіг для машини, яку варто купувати на вторинці, передають Патріоти України. Профільне видання mashyna.com.ua поспілкувалося із досвід...