А ви це знали? Навіщо під час приготування котлетного фаршу додають крохмаль

Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування, передають Патріоти України.

Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти.

Подробиці

З часом багато страв дещо змінюються, ускладнюються, до них додаються нові інгредієнти.

Деякі кухарі в котлетний фарш додають крохмаль.

Навіщо це робити?

Відомо, що крохмаль може склеювати інгредієнти між собою набагато краще ніж курячі яйця. Якщо додати цей інгредієнт, то такі котлети точно не розваляться під час смаження.

При додаванні курячих яєць страва отримує певну “тяжкість”, через що багато господинь зовсім виключають їх з рецепту. Багато хто міг помітити, що котлети з яйцями виходять занадто жорсткими.

Котлети, приготовані з додаванням крохмалю, довше зберігають свою м’якість.

На порцію фаршу варто додати від 2 до 4 столових ложок крохмалю. Така кількість може замінити собою яйця.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо пити мало води

вівторок, 2 липень 2024, 7:37

Організм 24 години на добу, сім днів на тиждень потребує води. Але важливо, щоб було вдосталь саме чистої питної води, передають Патріоти України. Якщо води не вистачатиме, можуть бути проблеми. Функції води різноманітні, вона:. Кілька склянок води вра...

От у чому секрет! Що додати в сирники: борошно чи манку, щоб вони були пишними та ніжними

вівторок, 2 липень 2024, 7:12

Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України. Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування с...