А ви це знали? Навіщо під час варіння картоплі в шкірці додавати лимонний сік

Якщо ви хочете приготувати максимально смачну та корисну картоплю, то варто відварювати її прямо в шкірці, передають Патріоти України.

Завдяки такому способу приготування всі вітаміни та поживні речовини залишаються на місці, а не вимиваються.

Шкірка забезпечує необхідний рівень захисту.

Подробиці

Щоб приготувати смачний гарнір, є чимало секретів та правил.

Навіщо досвідчені господарки під час варіння додають лимонний сік?

Якщо ви хочете, щоб коренеплід зберіг свою текстуру, а не розварився, на допомогу прийде сік лимона. Також він допомагає картоплі не втратити свою форму.

Якщо додати лимонний сік, то після приготування не виникне жодних складнощів зі зняттям шкірки.

Таку картоплю можна подати навіть на святковий стіл, оскільки гарнір виглядатиме апетитним.

Як правильно додавати інгредієнт?

Зрозуміло, важливо розрахувати пропорції та співвідношення, оскільки даний продукт має яскраво виражений смак. На трилітрову каструлю достатньо додати столову ложку соку.

Також можна додати і самі лимони, подрібнені на шматочки.

Кілька шматочків буде достатньо на містку каструлю.

Це справді працює! им відмити жир та нагар у духовці безпечними засобами

четвер, 6 березень 2025, 18:30

Дуже часто найважче відмити саме духовку від жиру та нагару без хімії. Але, якщо ви змішаєте лише соду і оцет, здивуйтеся, як швидко цей безпечний домашній засіб відмиє до блиску духовку, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться 4 найефек...

Це може здивувати! ТОП-11 продуктів, які можуть шкодити вашій шкірі

четвер, 6 березень 2025, 16:56

Здоров'я шкіри значною мірою залежить не тільки від зовнішнього догляду, але й від того, що ми їмо. Деякі продукти можуть мати серйозний вплив на вигляд шкіри, спричиняючи запалення, прищі або прискорене старіння, передають Патріоти України. Дерматолог...