Якщо ви хочете приготувати максимально смачну та корисну картоплю, то варто відварювати її прямо в шкірці, передають Патріоти України.
Завдяки такому способу приготування всі вітаміни та поживні речовини залишаються на місці, а не вимиваються.
Шкірка забезпечує необхідний рівень захисту.
Щоб приготувати смачний гарнір, є чимало секретів та правил.
Навіщо досвідчені господарки під час варіння додають лимонний сік?
Якщо ви хочете, щоб коренеплід зберіг свою текстуру, а не розварився, на допомогу прийде сік лимона. Також він допомагає картоплі не втратити свою форму.
Якщо додати лимонний сік, то після приготування не виникне жодних складнощів зі зняттям шкірки.
Таку картоплю можна подати навіть на святковий стіл, оскільки гарнір виглядатиме апетитним.
Як правильно додавати інгредієнт?
Зрозуміло, важливо розрахувати пропорції та співвідношення, оскільки даний продукт має яскраво виражений смак. На трилітрову каструлю достатньо додати столову ложку соку.
Також можна додати і самі лимони, подрібнені на шматочки.
Кілька шматочків буде достатньо на містку каструлю.
Ніколи не знаєте, коли починати нові проекти чи справи? У зодіаку є певні дні, коли ваші починання матимуть найкращі шанси на успіх! Ми розповімо вам, в які дні краще не зволікати, а діяти! Ось найбільш удачливі дні для нових починань, які принесуть ва...
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...