А ви це знали? Навіщо під час варіння картоплі в шкірці додавати лимонний сік

Якщо ви хочете приготувати максимально смачну та корисну картоплю, то варто відварювати її прямо в шкірці, передають Патріоти України.

Завдяки такому способу приготування всі вітаміни та поживні речовини залишаються на місці, а не вимиваються.

Шкірка забезпечує необхідний рівень захисту.

Подробиці

Щоб приготувати смачний гарнір, є чимало секретів та правил.

Навіщо досвідчені господарки під час варіння додають лимонний сік?

Якщо ви хочете, щоб коренеплід зберіг свою текстуру, а не розварився, на допомогу прийде сік лимона. Також він допомагає картоплі не втратити свою форму.

Якщо додати лимонний сік, то після приготування не виникне жодних складнощів зі зняттям шкірки.

Таку картоплю можна подати навіть на святковий стіл, оскільки гарнір виглядатиме апетитним.

Як правильно додавати інгредієнт?

Зрозуміло, важливо розрахувати пропорції та співвідношення, оскільки даний продукт має яскраво виражений смак. На трилітрову каструлю достатньо додати столову ложку соку.

Також можна додати і самі лимони, подрібнені на шматочки.

Кілька шматочків буде достатньо на містку каструлю.

Склянка цього напою може збільшити ризик раку товстої кишки - лікарі б’ють на сполох

неділя, 21 грудень 2025, 16:45

Нове дослідження вказує на солодкі напої як на фактор, що підвищує ризик розвитку колоректального раку, особливо його четвертої стадії, передають Патріоти України. Дослідження ще потребує додаткової перевірки, але сигнал зрозумілий: надмірний цукор мож...

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...