
Хтось скаже, що зварити рис - справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають у рис під час варіння оцет близько 1 ч. л. на 1 л води. Можна обирати класичний або яблучний. Яблучний може надати страві характерного аромату та присмаку, тому він не всім смакує.
Одна чайна ложка оцту може закрити три проблеми.
Якщо оцту під рукою немає, його можна замінити лимонним соком у такій же кількості.
Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...
Подорожуючи Україною, можна помітити, що між полями часто тягнуться смуги дерев. Вони захищають ґрунти від вітрів, утримують вологу й допомагають підвищувати врожайність, передають Патріоти України. Проте багато з них давно не доглядаються — там лежить...