
Хтось скаже, що зварити рис - справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають у рис під час варіння оцет близько 1 ч. л. на 1 л води. Можна обирати класичний або яблучний. Яблучний може надати страві характерного аромату та присмаку, тому він не всім смакує.
Одна чайна ложка оцту може закрити три проблеми.
Якщо оцту під рукою немає, його можна замінити лимонним соком у такій же кількості.
Яйця роками вважалися шкідливими через високий вміст холестерину. Сьогодні ж експерти дедалі частіше говорять про їхню користь і радять включати цей продукт у щоденний раціон. Проте фахівці наголошують: яйця підходять не всім, і в деяких випадках їхнє ...
Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.