
Буряк - корисний овоч, але готується тривалий час. Процедура може тривати до двох годин, передають Патріоти України.
Багато господарок мріють прискорити процес варіння цього коренеплоду, а також мінімізувати наслідки, наприклад, поширення неприємного запаху на кухні. Досвідчені кулінари знають, що це можливо.
Для початку овоч потрібно ретельно вимити.
Після цього коренеплід необхідно покласти у киплячу воду. У цьому випадку буряк звариться швидше.
Якщо помістити буряк у холодну воду, то час готування збільшиться.
Досвідчені господині також рекомендують додати у воду чайну ложку цукру, або трохи оцту, щоб зберегти гарний червоний колір плоду.
Щоб позбутися неприємного аромату, що виділяється при варінні буряків, до нього в каструлю потрібно додати хліб. Можна взяти скоринку чорного хліба, щоб нейтралізувати запах.
Такі прості правила значно спростять процес приготування.
Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...
Видалення нальоту з чорного крана - завдання, яке потребує обережності та правильного вибору засобів. Домашні суміші на основі оцту, соди чи лимонної кислоти, а також спеціальні препарати для чорних змішувачів допомагають позбутися білого осаду, не пош...