
Буряк - корисний овоч, але готується тривалий час. Процедура може тривати до двох годин, передають Патріоти України.
Багато господарок мріють прискорити процес варіння цього коренеплоду, а також мінімізувати наслідки, наприклад, поширення неприємного запаху на кухні. Досвідчені кулінари знають, що це можливо.
Для початку овоч потрібно ретельно вимити.
Після цього коренеплід необхідно покласти у киплячу воду. У цьому випадку буряк звариться швидше.
Якщо помістити буряк у холодну воду, то час готування збільшиться.
Досвідчені господині також рекомендують додати у воду чайну ложку цукру, або трохи оцту, щоб зберегти гарний червоний колір плоду.
Щоб позбутися неприємного аромату, що виділяється при варінні буряків, до нього в каструлю потрібно додати хліб. Можна взяти скоринку чорного хліба, щоб нейтралізувати запах.
Такі прості правила значно спростять процес приготування.
Не всі ласощі шкідливі - темний шоколад може позитивно впливати на пам’ять і концентрацію, передають Патріоти України. Висновок: маленький шматочок якісного темного шоколаду перед важливим завданням може стати вашим природним «бустером» для мозку.
Цього року Різдво Христове в Україні святкують у четвер, 25 грудня. Це - одне з найголовніших християнських свят для українців. Цього дня народився Ісус Христос від Діви Марії. Існує чимало заборон у це велике свято. Які саме - читайте у матеріалі ТСН....