Буряк - корисний овоч, але готується тривалий час. Процедура може тривати до двох годин, передають Патріоти України.
Багато господарок мріють прискорити процес варіння цього коренеплоду, а також мінімізувати наслідки, наприклад, поширення неприємного запаху на кухні. Досвідчені кулінари знають, що це можливо.
Для початку овоч потрібно ретельно вимити.
Після цього коренеплід необхідно покласти у киплячу воду. У цьому випадку буряк звариться швидше.
Якщо помістити буряк у холодну воду, то час готування збільшиться.
Досвідчені господині також рекомендують додати у воду чайну ложку цукру, або трохи оцту, щоб зберегти гарний червоний колір плоду.
Щоб позбутися неприємного аромату, що виділяється при варінні буряків, до нього в каструлю потрібно додати хліб. Можна взяти скоринку чорного хліба, щоб нейтралізувати запах.
Такі прості правила значно спростять процес приготування.
Цей візуальний тест допоможе вам отримати духовне послання, яке може змінити ваше життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо хочете дізнатися, яке послання підготував для вас янгол-охоронець, виберіть числовий символ на картинці нижче....
Дієтолог пояснив, як визначити ідеальну кількість калорій для вечері, щоб скинути вагу, передають Патріоти України з посиланням на Eat this, not That. Зареєстрований дієтолог Дестіні Муді пояснила, що втрата ваги інколи може бути складним завданням для...