А ви це знали? Навіщо потрібно класти губку в холодильник - секрет досвідчених господинь

Продукти навіть у холодильнику не можуть зберігатися довше, ніж їм "приписано" від природи. Але якщо ви помітили, що ваші овочі та фрукти постійно псуються занадто швидко, то варто перевірити, чи не занадто висока вологість у вашому холодильнику, передають Патріоти України.

Крім вологості, звісно, є ще й інші причини, які прискорюють псування овочів та фруктів. Наприклад, неправильне їх розміщення на полицях та в контейнерах, адже багато плодів мають властивість прискорювати дозрівання своїх "сусідів по полиці". Таку властивість мають, зокрема, яблука, банани та помідори.

А от вологість може "добити" продукти і ще більше прискорити їхнє псування. Для того, щоб позбутися вологості у холодильнику або суттєво зменшити її кількість, допоможе звичайна поролонова кухонна губка. Бажано брати нову, яка ще не була у використанні.

Якщо покласти таку губку в холодильник, вона вбиратиме у себе зайву вологу. Це допоможе овочам та фруктам довше залишатися свіжими. Замість губки можна використати також паперові рушники або навіть газети – вони матимуть такий же ефект. Проте їх потрібно час від час змінювати у міру того, як вони розмокатимуть від вологи.

Родина оцінить! Смажені сирні палички - швидко та дуже смачно

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:13

Так багато існує рецептів, але кожен раз на сніданок чи на перекус ціла проблема згадати якийсь найшвидший з них для приготування. Стояти довго біля плити теж така собі ідея. Є цікавий та смачний варіант швидкого перекусу з твердого сиру, передають Пат...

А ви це знали? Навіщо мудрі господині додають соду під час смаження цибулі

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:12

Сода давно стала незамінною помічницею в кулінарних та різних справах побутового характеру, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі пояснили, навіщо при смаженні цибулевої нарізки в сковороду потрібно насипати трохи гідрокарбонату натрію. Приготу...