А ви це знали? Навіщо потрібно класти соду та каву в холодильник

Кожна господиня хоча б раз у житті стикалася з проблемою, коли у холодильнику зіпсувався продукт або просто там зберігається щось, що має різкий запах, наприклад, часник, передають Патріоти України.

Яким би чистим та новим не був холодильний, але саме неприємний запах стане першим, на що ви звернете увагу при відкритті цього побутового приладу. Досвідчені господарки не чекають, поки у ньому з'явиться сморід, а діють на випередження.

Ми дізналися кілька хитростей, які допомагають уникнути неприємного запаху з холодильника. Ці лайфхаки дійсно ефективні. Виявилось, що сморід можна побороти звичайною содою та кавою.

Як позбутися неприємного запаху за допомогою соди

Сода - чудовий засіб, який справиться з небажаними ароматами. Тут непотрібно витрачати купу часу, аби відмити холодильник з оцтом чи провітрити його. Достатньо всього поставити соду на полицю.

Аби вона подіяла, а неприємний запах зник, слід насипати у чашку чи іншу посудину близько 100 грамів соди. Вона сама все зробить за вас і вбере в себе сморід, а також зайву вологу.

Якщо одна й та ж сама порція соди стоїть у холодильнику вже давно, а неприємний запах знову почав з'являтися, то слід просто засипати нову порцію соди.

Як позбутися неприємного запаху за допомогою кави

Іншим продуктом, який ефективно може подолати сморід є кава. У склянку слід засипати розчинну каву або кавові зерна. Насправді, кава чудово перебиває не лише неприємний запах, але й всі інші. Так, навіть в парфумованих магазинах використовують каву при підборі парфумів.

Саме кава дає змогу "обнулити" все та відчути справжній аромат туалетної води. Та ж схема і з холодильником. Зерна перебивають сморід і ви його не відчуваєте. Щоб небажані аромати не з'являлися знову і знову, слід змінювати вміст кожні два тижні

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...