Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України.
Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши чайну заварку.
Ви можете додати до рису нову смакову нотку за допомогою соусів.
Однак досвідчені кухарі пропонують цікавіший спосіб. Його суть полягає у використанні чайних пакетиків.
Як приготувати рис на чаї?
Два пакетики з чорним чаєм потрібно покласти у глибоку ємність. Туди ж треба налити приблизно півлітра окропу.
Через кілька хвилин чайні мішечки можна забирати. У посуді знаходитиметься рідина, яку потрібно використовувати для варіння рису.
Візьміть каструлю, насипте туди необхідну кількість рисової крупи і залийте її чайною водою, що вийшла.
Після цього можна ставити посуд на плиту та починати варіння каші.
За рахунок чайної основи страва набуде цікавого яскравого смаку. Крім того, страва буде дуже корисною, тому що в ній з’явиться багато важливих мікроелементів (включаючи калій та фосфор).
Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, важливо уникати поширених помилок, які можуть зіпсувати страву. Неправильний вибір сорту картоплі, додавання холодного молока чи використання блендера можуть призвести до небажаної консистенції, передають Патрі...
Надмірне вживання кави може викликати безсоння, тривожність, підвищення тиску. Водночас "обережне" споживання цього популярного напою може мати й позитивний вплив, зокрема тоді, коли йдеться про чорну каву без цукру й добавок (наприклад, еспресо або ам...