А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі компоненти, про які іноді навіть не здогадуємося.

Цукор

З цим компонентом все досить просто – його використовують для карамелізації овочів. Така цибуля стане ідеальною добавкою до риби, м’яса, салатів та гамбургерів.

Карамелізована цибуля стає смачнішою і зберігає свою текстуру. Додати його можна і до смаженої картопля з грибами.

Сода

З цим компонентом дещо складніше: на перший погляд може здатися, що він зовсім не потрібен. Як виявилося, це помилка.

Звичайна сода не дасть цибулі підгоріти. Також у овочів збережеться чудовий золотий відтінок. На стандартну порцію цибулі достатньо взяти третину маленької ложки.

Тест на особистість: Оберіть тварину і дізнайтесь свої найслабші сторони

понеділок, 30 червень 2025, 19:12

Ми часто зосереджуємося на своїх сильних сторонах, забуваючи про слабкі риси характеру, над якими варто працювати. Деякі шаблони поведінки можуть шкодити вам. Пройдіть наш психологічний тест, щоб дізнатися, в чому ваша ахіллесова п’ята, передають Патрі...

"Ні, я не з’їхала з глузду! Це реально працює!": Як піна для гоління допоможе навести ідеальний лад вдома

понеділок, 30 червень 2025, 18:52

Піна для гоління - це більше, ніж просто засіб для догляду за шкірою! Популярна тіктокерка під ніком @paullaaak поділилася лайфхаком, який підірвав соцмережі. За її словами, звичайна піна чудово справляється... зі складними плямами на меблях, дзеркалам...