
Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі компоненти, про які іноді навіть не здогадуємося.
З цим компонентом все досить просто – його використовують для карамелізації овочів. Така цибуля стане ідеальною добавкою до риби, м’яса, салатів та гамбургерів.
Карамелізована цибуля стає смачнішою і зберігає свою текстуру. Додати його можна і до смаженої картопля з грибами.
З цим компонентом дещо складніше: на перший погляд може здатися, що він зовсім не потрібен. Як виявилося, це помилка.
Звичайна сода не дасть цибулі підгоріти. Також у овочів збережеться чудовий золотий відтінок. На стандартну порцію цибулі достатньо взяти третину маленької ложки.
У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...