
Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі компоненти, про які іноді навіть не здогадуємося.
З цим компонентом все досить просто – його використовують для карамелізації овочів. Така цибуля стане ідеальною добавкою до риби, м’яса, салатів та гамбургерів.
Карамелізована цибуля стає смачнішою і зберігає свою текстуру. Додати його можна і до смаженої картопля з грибами.
З цим компонентом дещо складніше: на перший погляд може здатися, що він зовсім не потрібен. Як виявилося, це помилка.
Звичайна сода не дасть цибулі підгоріти. Також у овочів збережеться чудовий золотий відтінок. На стандартну порцію цибулі достатньо взяти третину маленької ложки.
Підтримувати унітаз у чистоті та позбавлятися від стійкого нальоту чи неприємного запаху можна без магазинних засобів. Є кілька простих, дешевих і ефективних методів, про які нагадує pixelinform.com, передають Патріоти України. Сіль. Вона не лише абсор...
"Ніхто, крім мене, не міг би тебе терпіти", "Це ти мене довів до такого стану", "Ти не можеш сприймати жарти?" - ці фрази токсичні люди використовують, щоб завдати болю та встановити контроль. Як реагувати на такі образи та не піддаватися маніпуляціям...